HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



19.10.2008
Lærkes internationale gennembrud - nåede finalen i Slovakiet

19-årige Lærke Folsted, som for et halvt år siden debuterede på VEB's ligahold, men indtil videre kun er reserve i indeværende sæson, har i denne uge fået sit internationale gennembrud.

Lærke Folsted, som går på Frederikshavn Badminton Academy, kvalificerede sig særdeles uventet til finalen i Head Slovak Open. Her tabte den 19-årige VEB-spiller 16-21, 17-21 til den finaleseede ukrainer, Elena Prus.

- Det er helt vildt imponerende. Alle er overraskede. Lærke kommer ud af ingenting og er totalt ukendt på dette niveau. Hun var selv meget nervøs, inden vi rejste herned, men hun spillede fejlfrit i hele turneringen, gundspillet fungerede, og hendes fighteregenskaber er fantastiske, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen, som var med i Slovakiet i sin egenskab af manager for Frederikshavn Badminton Academy.

For Lærke har turneringen i Slovakiet været som en dans på roser. Den startede planmæssigt med kvalikationskampe. Her slap Lærke igennem nåleøjet, og allerede i første runde leverede hun en sensation. VEB-spilleren vandt 22-20, 16-21, 21-18 over topseedede Chloe Magee fra Irland.

Det er uden sammenligning Lærke Folsteds flotteste sejr i karrieren. Ireren, der repræsenterer Gentofte, er nr. 75 på verdensranglisten i damesingle.

I anden runde vandt Hjørring-pigen i to sæt over en tjekke. I kvartfinalen gik det ud over finnen Elina Vaisanen. Her vandt Lærke 21-19 i afgørende sæt. I lørdagens semifinale lød Lærkes sejrscifre på 21-15, 21-12 i opgøret mod sjetteseedede Miriam Gruber, Østrig.

Frederikshavn Badminton Academy havde også succes i Grand Prix-turneringen Dutch Open. Jie Yao strøg helt til tops i damesingle, og VEB's Eric Pang nåede semifinalerne.

- Efter denne weekend er ingen længere i tvivl om Frederikshavn Badminton Academys høje niveau, og vi var så heldige, at jeg selv var med i Slovakiet og Claus Poulsen (FBA's træner) coachede spillerne i Holland. Akademiet har fået den bedst tænkelige reklame. Nu gælder det om at følge op på vores succes, og det har vi selvfølgelig tænkt os at gøre, siger Peter R. Jensen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen