HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook21.10.2007
VEB-spiller vandt Grand Prix-turnering i Holland

Den kun 21-årige Christinna Pedersen, Vendsyssel Elite Badminton, noterede sig søndag for karrierens største sejr. Sammen med ligeledes 21-årige Rasmus Bonde, Team Århus, strøg VEB-spilleren helt til tops i mixeddouble i Grand Prix-turneringen Duth Open.

Chirstinna Pedersen og Rasmus Bonde jubler efter finalesejren i Holland. Foto: www.dutchopen.nl

- Det er vores internationale gennembrud. Sejren er en drøm, som ingen af os helt forstår, siger Christinna Pedersen.
Det unge danske par skrev allerede historie, da de i torsdags for første gang i karrieren kvalificerede sig til kvartfinalerne i Grand Prix-regi. Ingen havde forventet, at sejrsrækken fortsatte i weekenden, men det gjorde den meget overraskende.

I finalen vandt Christinna Pedersen og Rasmus Bonde 21-16, 21-14 over turneringens topseedede par, Yjuia Li og Hendri Kurniawan Saputra. De to spillere fra Singapore er nr. 12 på verdensranglisten, men de var chanceløse i finalen, som kun varede 29 minutter.
- Vi havde Morten Frost med som træner hernede, og vi fulgte hans taktik til punkt og prikke. Det afgjorde kampen. Vi servede godt og styrede nettet, så de ikke fik gang i deres flade presspil, fortæller Christinna Pedersen.

Allerede på tirsdag venter næste store opgave for VEB-spilleren og Rasmus Bonde. Parret er med i kvalikationen til Super Serie-turneringen Denmark Open i Odense. Springet fra den historiske sejr i Holland til kvalifikationskampene på Fyn virker stort, men Christinna Pedersen tager det i stiv arm.
- Nu har vi vist, at vi kan slå nogle af verdens bedste par, men det nytter ikke noget kun at gøre det i én turnering. Vores mål er derfor at finde de samme takter frem, når det går løs i Odense. Gør vi det, kommer vi helt sikkert også med i hovedturneringen, siger Christinna Pedersen.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Eventuelt:
Tirsdag 2. april:
DM-semifinaler
Nr. 1 og 2 har fordel af hjemmebane

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberg Hallerne

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen