HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



04.11.2008
VEB-træner inden Greve-kampen: - Sæsonens sværeste

VEB's træner, Claus Poulsen, karakteriserer, torsdagens hjemmekamp mod Greves danske mestre som "sæsonens sværeste kamp".

- Greve er storfavorit, men jeg ved også, at vi har chancen for at skabe en overraskelse. Det kræver, at hver enkelt spiller tror på, at de kan gøre en forskel, udtaler Claus Poulsen.

Ikke mindst VEB's seneste kamp i Århus viste, at Badmintonligaen igen i denne sæson er rig på uventede resultater. Her var VEB bagud 0-2 efter bl.a. at have tabt damesinglen, som på forhånd lignede en sikker VEB-sejr. Men VEB kæmpede flot og vandt 4-2.

- Forudsigelserne inden kampene holder ikke altid stik. Flere faktorer spiller ind. En af dem er hjemmebanefordelen. Den håber jeg, at vi udnytter mod Greve, for så har vi chancen for at vinde tre kampe og fremtvinge et Golden Set, mener Claus Poulsen.

2. herresingle, damesingle og damedouble er på papiret de kampe, hvor VEB har de største chancer for at vinde. Det vil dog være en gedigen overraskelse, hvis Judith Meulendijks vinder over Greves stærke kineser i damesinglen.

- Judith ved godt, at hun ikke har levet op til vores forventninger. Hun blev opereret i sommer, men har fået masser af kamptræning i de seneste uger. Jeg tror, hun har en chance, hvis hun virkelig rammer dagen, siger VEB-træneren.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen