HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



01.12.2008
Thomas Røjkjær: - Det ligner tre point til VEB

Thomas Røjkjær er klar til at sælge sin venstre arm for en sejr i herredoublen tirsdag aften ude mod Gentofte. VEB's doublespiller giver her sin vurdering af de enkelte kampe.

Ligaens øjeblikkelige nummer 3 møder ude nummer 8 - og dermed sjok - i en kamp, hvor der bør være forskel på top og bund, og hvor vi forhåbentlig endnu engang får tre point og bygget videre på den team-spirit, der huserer på holdet i år.

Derudover bliver det forhåbentlig kampen, hvor tingene vender for VEB’s herredouble, som på grund manglende træningstid sammen ikke har fået det til at fungere i denne sæson.

DS: Stine Forup vs. Camilla Sørensen 15-85
En kamp, hvor Gentofte nok havde regnet med, at Judith ville stå for os, og derfor har de fjernet deres sædvanlige damesingle og sat en ung reserve ind i stedet. Camilla vil normalt vinde over Stine Forup, hvilket jeg også tror, hun gør tirsdag. Dermed vil hun fortsat være ubesejret i denne sæson for VEB-holdet.

MIX: Jim Laugesen/Mia Nielsen vs. Janek Roos/Dorte Ledet 55-45
Jim og Janek har sammen i alle deres ungdomsår vundet alt, hvad der var værd at vinde, så mon ikke der står en del mere end blot kampen på spil, når de to mødes tirsdag. Jim har vundet de sidste to ligakampe i mix’en og må påtage sig en lille favoritværdighed i en ellers meget lige kamp, der sagtens kan gå til begge sider. Kommer vi foran 2-0 i holdmatchen her, tror jeg, Gentofte vil knække. Denne kamp er en af dem, de skal have, for at få point ud af holdmatchen.

2. HS: Martin Delfs vs. Eric Pang 40-60
De to normale første  herresingler mødes i anden herresingle på grund af ranglistens lidt "åndssvage" system. Normalt vinder Pang over Delfs, og jeg tror og håber da også, at det sker på tirsdag. Dog har Delfs før vist, at han kan drille de bedre spillere, så der skal fightes for, at sejren kommer i hus.

HD: Mikkel Delbo/Christian Skovgaard vs. Robert Blair/Thomas Røjkjær 50-50
Bliver det mon denne gang, at vi får spillet til fungere? Oddsene er hårde i ligaens herredouble – særligt når man ikke træner sammen! Men vi skal blive ved med at tro på, at det kommer, og blive bedre og bedre for hver gang, vi spiller sammen. Normalt er de to unge et par, vi bør kunne slå, men sæsonen har vist, at de unge spillere er blevet bedre, og at vi ikke er nok sammenspillet til bare at kunne vinde over disse par, som vi tidligere har gjort. Men er der nogen, der vil sælge sin venstre arm for en sejr på tirsdag, så er det undertegnede! Håber på et vendepunkt på tirsdag, så vi for alvor kan tro på flere sejre i de kommende kampe og ikke mindst i slutspillet.

1. HS: Scott Evans vs. Peter Rasmussen 40-60
Peter træner en del sammen med Scott, og der bør ikke komme noget uventet for Peter i den kamp. Så hvis Peter ellers er på sit normale niveau, bør han hive en sejr hjem til holdet. Men alt kan jo ske i ligaen!

DD: Line Isberg/Marie Røpke vs. Mette VD/Judith Meulendijks 30-70
Her har Gentofte forsøgt at forstærke sig ved at sætte deres to bedste piger sammen. Desværre for dem havde vi luret den og sat vores bedste pige over sammen med rutinerede Mette for netop at være sikker på at vinde denne kamp. Jeg tror ganske enkelt ikke, at Gentofte-pigerne er gode nok til at vinde, så også her må det blive en VEB-sejr.

Alt i alt ligner det tre point til VEB, hvilket naturligvis er vigtigt for i første omgang at nå slutspillet (top-6), men også i kampen om at få så mange point med over i dette slutspil, som begynder efter jul.

Forhåbentlig får vi "gang i" de sidste pladser på holdet, som endnu ikke har budt ind med så mange sejre, men mindst lige så vigtigt, så skal det gode sammenhold, vi har på holdet i denne her sæson, udbygges, da det allerede har vist sig at give point i pressede situationer, og det vil det formentlig også komme til igen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen