HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



01.12.2008
Gentofte-træner tror på 3-3 mod VEB

Gentoftes træner, Jesper Larsen, er optimist inden mødet med VEB. Han tror på, at 3-3 er et realistisk resultat på en god dag.

Af Ditte Brandt, Gentofte Badminton Klub

1. damesingle bliver en svær opgave for Stine Forup, som spiller sin første ligakamp for Gentofte. Stine har spillet rigtig godt på det seneste, og finder hun topformen frem, kan hun uden tvivl få en god kamp mod Vendsyssels Camilla Sørensen. 

I mixeddouble står to gamle makkere over for hinanden. Jim Laugesen spillede i ungdomsårene sammen med Janek Roos, men i aftenens opgør står de på hver deres side af nettet. Jim spiller sammen med Mia Nielsen, og Janek står sammen med Dorte Ledet i en kamp, der, hvis alt går vel, ender med en sejr til Gentofteparret. 

2. herresingle byder på et opgør imellem Eric Pang og Martin Delfs. Pang er favorit på papiret, hvorfor presset hviler på hans skuldre. Hvis Delfs kan få sit spil til at køre og drage fordel af sin hjemmebane, har han bestemt en chance i denne kamp, der bliver spændende og højst sandsynligt lang at se.

Aftenens herredouble byder på et opgør imellem Gentoftes Mikkel Delbo Larsen/Christian Skovgaard og Robert Blair/Thomas Røjkjær Jensen. På papiret er parret fra Vendsyssel favoritter, men Christian og Mikkel har vist stor vilje og gejst i år, og træner Jesper Larsen vurderer bestemt, at Gentofteparret har en god chance i denne kamp.

Scott Evans står over for sin træningspartner Peter Rasmussen i 1. herresingle. De to spillere træner ofte mod hinanden og kender derfor hinandens spil. Dette betyder også, at kampen er svær at forudsige, men hvis Scott får spillet til at køre og trukket duellerne ud, har han en god chance for at vinde dette opgør.

Marie Røpke og Line Isberg spiller sammen i damedouble mod Vendsyssels Mette Van Dalm og Judith Meulendijks. Umiddelbart en svær opgave for Gentofteparret, men bestemt en kamp, der bliver interessant at følge. Får Gentofteparret taget initiativet, og får de deres angrebsspil til at køre, bliver svære at slå. 

Alt i alt vurderer Jesper Larsen, at det bliver en holdkamp med masser af muligheder. På en god dag er resultatet 3-3 ikke umuligt og i et Golden Set på hjemmebane, står Gentofte med fine chancer.

Kampen spilles tirsdag 2. december kl. 19.00.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen