HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



04.12.2008
Genvalg til Blair og Røjkjær mod BS København

Herredoublen har udviklet sig til et spøgelse på VEB's hold. Fem nederlag i fem kampe lyder sæsonens triste statistik. Når VEB mandag aften møder BS København i Arena Nord, er det igen Robert Blair og Thomas Røjkjær, som skal forsøge at erobre sæsonens første sejr.

Der venter imidlertid VEB-parret en særdeles vanskelig opgave. Helt som ventet stiller københavnerne op med Jonas Rasmussen og Thomas Laybourn. På papiret ligner det en umulig opgave, men der er opmuntring at hente i historiebøgerne.

Så sent som i tirsdags tabte Laybourn og Rasmussen sensationelt til Århus Elite Badmintons Kasper Henriksen og reserven Anders Skaarup Rasmussen. Og for to sæsoner siden vandt Thomas Røjkjær og Jesper Thomsen over det stærke BSK-par i Arena Nord.

Holdopstillingerne til mandagens opgør, som begynder kl. 19.00, blev offentliggjort i formiddag, og der var ingen kaniner i hatten. Begge hold stiller op som forventet.

VEB-træner Claus Poulsen har foretaget en enkelt rokering efter det skuffende 1-5 nederlag i Gentofte. Judith Meulendijks spiller damesingle, mens Camilla Sørensen er tilbage i damedouble med Mette van Dalm.

- Vi har fire realistiske sejrschancer, og det er i de to herresingler, damesingle og damedouble, vurderer Claus Poulsen.

Han samler allerede VEB-truppen søndag eftermiddag til træning i Frederikshavn. Og der skal ikke kun trænes. Spillerne skal samles omkring det store mødebord.

- Det er vigtigt, at vi får diskuteret igennem, hvad der gik galt i Gentofte. Alle er stadig skuffede over nederlaget, men vi er til gengæld også endnu mere sultne efter en sejr over BSK, lover Claus Poulsen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen