HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



06.12.2008
VEB kneben favorit i halvdelen af kampene mod BS København

VEB's Thomas Røjkjær tildeler sit hold favoritværdigheden i tre af mandagens seks kampe mod BS København.

Af Thomas Røjkjær

Fy for pokker en spand kold vand i hovedet i tirsdags i Gentoftehallerne. Til trods for, at vi måske reelt var sølle tre point fra en 4-2 sejr (1 i HD’en, 2 i Peters HS og DD, der aldrig vil tabe den kamp, hvis blot de havde noget at spille for), så må vi acceptere nederlaget på 5-1 og være endnu mere klar til de sidste to opgør i den kommende uge mod henholdsvis BS København og Lillerød.

Kampen mandag mod BSK bliver en åben affære med to hold, der brænder for at rette op på to dårlige resultater fra sidste runde. Så mon ikke, der bliver gået lidt ekstra til stålet?

Kampene afvikles i denne rækkefølge:

DD: Mette van Dalm/Camilla Sørensen mod Pernille Harder/Helle Nielsen 50-50
En meget åben og tæt kamp, som bestemt kan gå begge veje. Harder er lige kommet tilbage fra barsel, og hvis vores ubesejrede DD kan få spillet til at fungere igen, så tror jeg på en sejr. Men det bliver en herre-fight.

1. HS: Pang vs. Kasper Ødum 60-40
Pang har en skade at gøre god igen efter i tirsdags, hvor han spillede sin dårligste kamp i VEB-trøjen indtil videre. Det skal dog også siges, at forventningerne til ham er store, da han har spillet fantastisk for holdet hele sæsonen! Hvis han finder sit "gamle”"jeg frem, vil Ødum få en røvfuld, men niveauet skal løftes fra i tirsdags.

HD: Robert Blair/ Thomas Røjkjær mod Jonas Rasmussen/Thomas Laybourn 30-70
Tja, lige ved og næsten er vist det mest beskrivende, man kan sige om tirsdagens HD I Gentofte, hvor vi "brændte" tre matchbolde. Sæsonens første sejr i denne disciplin lader vente på sig, men lige pludselig tager vi den! Tirsdagens kamp var klart sæsonens bedste HD, så der er fremgang at spore. At modstanderne fra BS svinger rigtig meget i niveau, viser deres sejr tidligere i sæsonen over Boe/Gunawan og efterfølgende nederlag til Anders Rasmussen/Kasper Henriksen i tirsdags vist meget godt. Mon ikke "Lay/Jones" er meget opsatte til at genvinde respekten på mandag, hvilket giver en meget svær kamp for os.

2. HS: Peter Rasmussen mod Rune Ulsing 55-45
Også Ras spillede under niveau i tirsdags, hvilket skal rettes op i mandagens kamp, hvis det skal blive til en sejr. Tror dog, at han kan gøre det, og forhåbentlig kommer der en masse tilskuere, som kan støtte Peter til sejr over Ulsing, som stadig mangler at vise sit høje niveau i ligaen.

MIX: Janek Roos/Dorte Ledet mod Carsten Mogensen/Gail Emms 20-80
En meget svær kamp i vente! En af ligaens absolut bedste mix’er står på den anden side af nettet. Men både Janek og Dorte nægter at lægge sig uden fight – og alt har jo vist sig at kunne ske i ligaen!

DS: Judith Meulendijks mod Nanna Brosolat 60-40
Judith slår normalt Nanna. Men spørgsmålet er, hvor godt Judith er kommet sig over skaden fra tirsdagens kamp, for hun skal være der 100 procent for at vinde over Nanna. Er hun til gengæld det, bør hun også vinde dette opgør.

Alt i alt en meget åben holdmatch, som kan gå begge veje og meget vel ende i Golden Set. Forhåbentlig vil vores hjemmebane og publikum give den støtte, der kan give os sejren, og dermed endegyldigt sikre os en plads i slutspillet.

Vi ses i hallen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen