HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



08.12.2008
Fighteren fra Skagen

23-årige Camilla Sørensen var kun fire år, da hun begyndte sin badmintonkarriere i Skagen. Allerede som 17-årig flyttede hun fra barndomsbyen for at satse målrettet på en karriere som professionel badmintonspiller. I dag bor hun i Brøndby, men klubmæssigt står der igen ”Skagen” efter Camilla Sørensens navn, når hun spiller turneringer i Danmark.

I holdturneringen repræsenterer hun naturligvis Vendsyssel Elite Badminton. Her kan hun prale af fem sejre i fem kampe i denne sæson.

Du er vendt ”hjem” til Vendsyssel i denne sæson. Hvordan har du oplevet klubskiftet fra Aarhus?
- Jeg er rigtig glad for mit klubskifte. Det er noget andet at spille for min gamle klub, hvor jeg oprindeligt stammer fra. Det er specielt på en god måde. Jeg er glad for at komme tættere på familie/venner i dagligdagen, selv om jeg stadig bor og "lever" i København.
 
Hvor optimistisk er du på VEB’s vegne i denne sæson?
- Jeg er meget optimistisk. Jeg synes, vi har et fremragende hold med masser af gejst og gå på mod. Vi vil hinanden det bedste og kæmper for hinanden. Hele holdet yder altid sit bedste - ligegyldigt om det er på banen eller udenfor som heppere. Jeg tror på, vi kan nå langt med den indstilling. Forhåbentlig så langt, at vi kan spille med om medaljerne.
 
Hvad er forklaringen på, at du er ubesejret i VEB-trøjen?
- Forklaringen ligger i, at jeg elsker at spille holdkampe, og ligegyldigt hvem jeg møder, så tror jeg på det. Jeg er en rigtig holdspiller, og det betyder, at jeg yder 100 procent hver gang. Jeg spiller ikke kun for mig selv, men for holdet og VEB. Det spiller ingen rolle, om det er single, double eller mix.
 
Kan du pege på, hvad der gør Mette van Dalm og dig til en af ligaens bedste damedoubler?
- Mette og jeg har spillet både gode og knap så gode kampe sammen i denne sæson, men det skal siges, vi har vundet alle sammen. Vi svinger rigtig godt sammen –både personligt og på banen. Vi fighter til sidste bold er i gulvet. Det beviste vi specielt mod Værløse, hvor vi var bagud 19-16 i tredje sæt, men vi formåede alligevel at komme tilbage og vinde sættet 21-19. Som vi selv har snakket om, tænker vi begge: ”Kom nu for fanden da".
 
Hvor meget træner du?

- Jeg træner i hal i Brøndby hver formiddag fra mandag til fredag og onsdag eftermiddag. Så løber og styrketræner jeg to gange om ugen.

Hvad laver du om aftenen, når du ikke spiller badminton?
- Jeg hygger mig med venner, veninder og kæresten. Jeg går på cafe, i biografen og  slapper af på sofaen.

Hvor mange år forventer du at fortsætte som professionel badmintonspiller?
 - Det er svært at sætte år på. Det kommer an på, om jeg undgår alvorlige skader, og min udvikling bliver ved med at gå fremad. Som det ser ud nu, så forsætter jeg hvert fald en del år.

Hvad er din største oplevelse på badmintonbanen?
- I foråret 2004 blev jeg udtaget til Uber Cup, som nok var overraskende for mange. Jeg kom på banen i 3. damsingle i Jakarta foran et publikum på 10.000 skrigende mennesker. Det var så fedt lige pludselig og kæmpe for Danmark på det plan. Det er helt sikkert den største oplevelse for mig indtil nu.
 
Hvad er din store målsætning som badmintonspiller?
- At blive ved med at udvikle mig, så jeg kommer i top 10 i verden, og hvis det lykkedes, så kan der ske mange ting.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen