HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



09.12.2008
Flere ændringer i afgørende kamp mod Lillerød

VEB-træner Claus Poulsen har taget konsekvensen af to skuffende præstationer mod Gentofte og BS København. Det koster Peter Rasmussen pladsen på holdet torsdag aften mod Lillerød. Han erstattes af Kristian Nielsen.

- Ras har ikke levet op til vores forventninger. Han har spillet nogle gode sæt, men især i aftes var han under middel. Ras er i god form, men spillet hænger bare ikke sammen. Jeg har selvfølgelig haft en god snak med ham, og han har forståelse for mit valg, siger Claus Poulsen.

Kristian Nielsen sæsondebuterer på VEB's hold i den spændende udekamp mod Lillerød, hvor ét point er nok til definitivt at sikre VEB en plads i medaljeslutspillet.

- Jeg har stor tillid til Kristian, der spiller godt i øjeblikket. Han fortjener chancen, og der venter ham en spændende kamp mod Petr Koukal, som er en dygtig spiller, mener VEB-træneren.

Han erkender, at det inden BS København-kampen var planen, at VEB skulle stille med samme konstellationer i doublerne i grundspillets to sidste kampe. Den beslutning lavede han om i aftes.

- Jeg er ikke typen, der lader stå til. Vi er nødt til at gøre noget, når tingene ikke fungerer, og spillerne ikke performer.

VEB stiller op med to helt nye konstellationer i mixeddouble og damedouble. Mette van Dalm og Robert Blair får chancen i mixeddouble, mens Camillla Sørensen spiller damedouble med Dorte Ledet.

I herredouble er Janek Roos tilbage sammen med Thomas Røjkjær.

- Vores altafgørende mål er at vinde tre kampe, så vi er sikre på en plads i slutspillet. Vi har chancer for at vinde de tre singler, og derudover satser vi især på mixeddoublen, fortæller Claus Poulsen.

Se holdopstillingerne her.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen