HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



30.01.2009
VEB-træner skal være assisterende landstræner

Vendsyssel Elite Badminton skal have ny træner. 31-årige Claus Poulsen stopper efter kun en sæson i VEB. Han skal være assisterende landstræner i Danmark.

- Det er et stort tab for VEB. Claus har fra første dag været en kæmpe gevinst hele vejen rundt, så jeg er meget ked af, at han forlader os, siger sportschef Peter R. Jensen.

Claus Poulsen siger også farvel til Frederikshavn Badminton Academy, hvor han i dag er cheftræner og har det daglige ansvar for en halv snes spillere, bl.a. Eric Pang og Lærke Folsted.

- Her er tabet endnu større. Claus har med sin dygtighed og engagement spillet en hovedrolle i opbygningen af akademiet. Nu får jeg travlt med at finde en ny træner. Det er uoverskueligt at tænke på lige nu, men omvendt er jobbet som cheftræner for Frederikshavn Badminton Academy og VEB en attraktiv stilling. Jeg er sikker på, at vi finder en god løsning, men vores nye træner skal løfte en tung arv. Claus har gjort det fantastisk, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i sit nye job, siger Peter R. Jensen.

Claus Poulsen:

- Jeg er utrolig glad for at arbejde med VEB og akademiet. Der er begge steder et dejligt miljø med nogle fantastiske folk, som brænder 200 procent for det. Jeg kan varmt anbefale dette trænerjob til andre. Det er en gylden situation at være træner et sted, hvor ledelsen går så meget op i tingene.

Claus Poulsen understreger, at det altid har været hans mål at arbejde med de bedste spillere i Danmark og på sigt blive landstræner.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen