HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



06.03.2009
Stærk herredoublespiller skifter til VEB

Vendsyssel Elite Badminton har skrevet kontrakt med endnu en ny herredoublespiller. 29-årige Peter Steffensen skifter i den kommende sæson fra Lillerød til VEB.

Med Peter Steffensens skifte har VEB sin nye konstellation på plads i herredouble. Det er planen, at Peter Steffensen skal danne par med Simon Mollyhus, der siger farvel til Værløse og goddag til VEB.

- Peter Steffensen er en klar forstærkning af vores trup. Han har en lang international karriere på landsholdet bag sig, og han tilhører den gruppe spillere, som går meget op i holdkampene. Ikke mindst det sidste prioriterer vi højt, når vi leder efter forstærkninger, udtaler VEB’s sportschef, Peter R. Jensen.

Peter Steffensen har de seneste år repræsenteret Lillerød, men han er født og opvokset i Jylland. Det var i Herning, at den 180 cm høje venstrehåndsspiller fik sit gennembrud. Og faktisk har Peter Steffensen også familie i Frederikshavn. Hans onkel og tante, Bent Steffensen og Hanne Suhr, bor i byen. Begge er i øvrigt mangeårige medlemmer af Frederikshavn Badminton Klub.

Da Simon Mollyhus skiftede til VEB, troede alle, at han skulle danne par med Robert Blair.

- Men det har aldrig været meningen. Planen har hele tiden været, at Simon Mollyhus og Peter Steffensen skal spille sammen, men det kan vi først sige nu, hvor Peter Steffensens klubskifte offentliggøres, smiler Peter R. Jensen.

Hvem skal Robert Blair spille med?

- Som udgangspunkt skal han fortsætte med at spille mixeddouble, men selvfølgelig kan han også bruges i herredouble med enten Simon Mollyhus eller Peter Steffensen, oplyser sportschefen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen