HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



20.03.2009
Værløse har ikke opgivet håbet

Hvad mener Værløse om tirsdagens kvartfinale mod VEB efter dagens offentliggøres af de to hold?

Værløse har udsendt denne pressemeddelelse:

Det er et svækket Værløse-hold, der på tirsdag byder Vendsyssel op til dans i Badmintonligaens kvartfinale i Farum Arena. Både Tine Rasmussen og Simon Mollyhus er ude med skader, og da Amalie Fangel ligeledes er skadet, stiller hjemmeholdet med to liga-debutanter i skikkelse af henholdsvis Maria Andersen og Mads Kolding. 

Især fraværet af verdens nr. 1 i damesingle, Tine Rasmussen, har naturligvis stor betydning for holdets muligheder for at spille sig i semifinalen.

- Det er – ja, skide ærgerligt, at vi må undvære Tine til sådan en kamp her. Både for tilskuerne, der kunne have fået en rigtig brandkamp mellem hende og Judith Meulendijks, men selvfølgelig også for vores chancer for at komme videre, siger seniorformand Anders Nielsen, som dog på ingen måde har opgivet håbet på forhånd.

- Nej bestemt ikke!. Vi var jo faktisk i nøjagtig samme situation til bronzekampen sidste år, hvor vi måtte undvære både Tine og Michael Christensen mod Team Århus. Derfor var vi kun favoritter i to af kampene og tabte i øvrigt den ene. Men vi vandt holdkampen alligevel, fordi andre spillere så slog til. Og det håber og tror vi selvfølgelig på kan lade sig gøre igen.

Umiddelbart er det i mixen og herredoublen, at hjemmeholdet står med de bedste muligheder. Martin Lundgaard og Kamilla Juhl skal forsøge at få revanche for det overraskende nederlag i udekampen mod Robert Blair og Rikke Olsen, og derudover må Anders Kristiansen og Mads Kolding tilskrives gode chancer for en gevinst mod Thomas Røjkjær og Janek Roos.

Til gengæld ser det meget vanskeligt ud i både damesingle og damedouble, hvor nordjyderne i begge tilfælde stiller med nogen af ligaens bedste spillere og må betegnes som klare favoritter.

Nøglekampene kan derfor meget vel gå hen og blive de to herresingler, hvor Kasper Ipsen skal op mod Eric Pang, mens Emil Vind får fornøjelsen af Peter Rasmussen. Ingen af de to kampe ligger umiddelbart til hjemmeholdet – men det er nok alligevel her man skal lede for at finde den eller de kampe, der i sidste ende kan give Værløse en sejr over Vendsyssel for første gang i tre forsøg i denne sæson.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen