HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



24.03.2009
Overraskende nederlag til VEB i Farum Arena

VEB's sæson er slut. Særdeles skuffende tabte VEB i aften i Farum Arena 1-4 til et ellers stærkt svækket Værløse-hold. 1. herresingle og damedouble snublede begge sensationelt

Der manglede holdning, kampvilje og gejst på VEB-holdet i aften. Værløse ville vinde, mens for mange af VEB's spillere stod af, da sæsonen skulle til at være rigtig sjovt.

Træner Claus Poulsen lod frustrationerne få frit løb, da han i sekunderne efter nederlaget kylede sin vandflaske ind i væggen.

- Off day. Andet er der ikke at sige. Vi mødte et Værløse-hold uden to af deres allerbedste spillere og havde slået dem to gange før i denne sæson. Vi havde derfor store forventninger, og måske var spændingsniveauet for højt, siger Peter Rasmussen.

Men så det ikke mere ud til, at I gik på banen med den forkerte indstilling?

- Det er noget mærkelig noget. Sådan kunne det godt se ud, men når spændingsniveauet bliver for højt, er det nogle gange svært at slappe af, og så kan du pludselig ikke få dit spil til at fungere inde på banen. Det mener jeg, skete for os i aften, siger Peter Rasmussen.


Mixeddouble - 1-0 til Værløse:
Kamilla Juhl/Martin Lundgaard - Rikke Siegemund Olsen/Robert Blair: 21-14, 21-14.

VEB-parret kunne ikke følge med i det høje Værløse-tempo. Vi kom ellers godt fra land i andet sæt, men der var desværre klasseforskel i aften. En dejlig revanche for Lundgaard og Juhl, som i januar led sit første nederlag i ordinær kamp i Badmintonligaen til netop VEB-parret.

1. herresingle - 2-0 til Værløse:

Kasper Ipsen - Eric Pang 22-20, 18-21, 21-13

Uprofessionelt af Pang at tabe kvartfinalens åbningskamp. Pang var i andet sæt bagud 1-6, 10-14 og 12-15, men får tempoet sat i vejret. Det øger fejlprocenten hos Kasper Ipsen. Nu troede vi alle - også de 200 tilskuere - at VEB's hollænder ville køre den hjem. Men hviken nedtur. Pang glemmer temposkiftene, og Kasper Ipsen erobrer en af karrierens flotteste sejre. Flot af den unge Værløse-spiller, som fightede mesterligt.

Damesingle - VEB reducerer til 1-2:
Maria Lykke Andersen - Judith Meulendijks 13-21, 3-21.

Judith var mere overlegen, end Tine Rasmussen har været i kampene mod Lærke Folsted. Men kampen blev - set med VEB-øjne - spillet i skyggen af Pangs nedtur.

Herredouble 3-1 til Værløse:
Anders Kristiansen/Mads Pieler Kolding - Thomas Røjkjær/Janek Roos: 22-20, 21-19

VEB-parret har i løbet af sæsonen "joket" med, at de ville erobre sæsonens første sejr i kvartfinalen. Og det var tæt på i aften. Janek og Røjkjær førte store dele af første sæt, og i andet sæt kæmpede de sig tilbage efter at have været bagud med syv point. Et ærgerligt nederlag. Forståeligt, at Janeks ketsjer fik en tur i væggen bagefter.  

5. kamp - Værløse vinder 4-1:
Damedouble:
Anne Skelbæk/Maria Helsbøl - Mette van Dalm/Camilla Sørensen: 17-21, 21-14, 21-12.

Det troede de færreste på inden kampen. VEB's damedouble har været outstanding i denne sæson, men i aften svigtede Mette van Dalm og Camilla Sørensen. Av, den gør virkelig ondt.

6. kamp -afbrydes, da DM-kvartfinalen er afgjort:
2. herresingle:
Emil Vind - Peter Rasmussen: 17-13




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen