HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



27.03.2009
Eric Pang forsætter i VEB

VEB har forlænget kontrakten med hollænderen Eric Pang, som spiller første herresingle på ligaholdet. 27-årige Eric Pang skiftede til VEB inden denne sæson.

Tirsdag aften var han med et overraskende nederlag til Kasper Ipsen skurk, da VEB tabte 1-4 til Værløse i DM-kvartfinalen. Det ændrer dog ikke ved, at VEB har været tilfreds med Eric Pangs præstationer i den forgangne sæson. Statistikken fortæller, at hollænderen i sin debutsæson i Badmintonligaen står noteret for ni sejre og kun fire nederlag.

Han har udraderet Joachim Persson (nr. seks på verdensranglisten). Han tabte 25-27 i et forrygende Golden Set mod Kenneth Jonassen. Han var foran midt i tredje sæt mod Peter Gade. Nederlag til Kasper Ipsen og Martin Delfs er eneste minusser.

- Især nederlaget i tirsdags er Pang meget ked af. Vi har brugt en del tid på at snakke det igennem, og Pang glæder sig allerede til næste sæson. Nu kender han spillerne, modstanderne, hallerne og ikke mindst betydningen af at være 100 procent klar i ALLE kampe. Jeg er sikker på, at Pang bliver en lige så værdifuld spiller for os i den kommende sæson, hvor et af vores mål bliver at banke mere vildskab ind i kroppen på ham. Vi kan og skal ikke lave Pangs personlighed om, men det vil hjælpe både Pang og resten af holdet, hvis kan viser lidt flere knyttede næver i kampene, mener VEB’s sportschef, Peter R. Jensen.

Næsten sæson bliver VEB’s fjerde i Badmintonligaen, men det er første gang, at VEB ikke skifter ud i første herresingle. Tidligere har Roslin Hashim, Malaysia, og Anup Sridhar, Indien, spillet i VEB.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen