HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



23.07.2009
VEB-stjerner skadet - væk i flere måneder

Sæsonen i Badmintonligaen er endnu ikke begyndt. Alligevel vælter uheldene ned over VEB. To af holdets største stjerner er ude i flere måneder.

Imogen Bankier, der står foran sin første sæson i den sorte VEB-trøje, har netop meldt afbud til VM i august i Indien. Hun har problemer med højre knæ og ventes først tilbage på banen midt i oktober.

Lidt bedre ser det ud for Robert Blair, som skal i gang med sin fjerde sæson i VEB. Skotten, som repræsenterer England, har beskadiget sin tå. Han kommer heller ikke med til VM, men regner dig med at være tilbage på banen i begyndelsen af september.

Bankier og Blair skulle have spillet sammen ved VM.

- Det var meget mærkeligt. Mens jeg ringede til Robert med mine dårlige nyheder, prøvede han at få fat i mig, udtaler Imogen Bankier til www.badmintonengland.co.uk

VEB har også Simon Mollyhus siddende udenfor med en skade, så holdet er hårdt ramt op til sæsonstarten. VEB møder 1. september Greve ude, og 7. september kommer Gentofte til Frederikshavn.

Med afbud fra Mollyhus, Blair og Bankier bliver Eric Pang eneste VEB-spiller ved VM. Det vil være synd at sige, at hollænderen var tilsmilet af heldet, da der blev trukket lod. Pang møder allerede i første runde den finaleseedede kineser, Jin Chen.

To tidligere VEB-spillere mødes i øvrigt i første runde i damesingle. 16. seededde Judith Meulendijks, Holland, er favorit mod Anna Rice, Canada, men Rice besejrede faktisk Meulendijks i Badmintonligaen i efteråret.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen