HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



14.08.2009
Aabybro første klubmedlem af VEB's Erhvervsklub

Aabybro Badminton Club har som den første badmintonklub i Nordjylland meldt sig ind i Vendsyssel Elite Badmintons Erhvervsklub.

VEB tilbyder i denne sæson - som noget nyt - 42 nordjyske badmintonklubber et medlemskab af ligaholdets Erhvervsklub. Prisen er 4.000 kr.

For det beløb kan to personer deltage i spisningen forud for alle sæsonens hjemmekampe i Arena Nord i Frederikshavn. Det behøver ikke være de samme personer. Klubberne kan eksempelvis bruge de to pladser til at give frivillige ledere/trænere en god oplevelse. I forbindelse med spisningen kommer en VEB-spiller eller -træner med et oplæg til aftenens kamp, ligesom der er foredrag eller andre aktiviteter.

10 spillere fra klubben kommer gratis ind til VEB’s hjemmekampe i Arena Nord. Igen behøver det ikke være de samme spillere.

Endvidere får udvalgte ungdomsspillere mulighed for at spille forkampe, inden spillere som Peter Gade, Tine Rasmussen, Jan Ø. Jørgensen, Kamilla Juhl, Mathias Boe, Tony Gunawan og VEB’s egen Eric Pang skal i aktion.

- Vi har i flere år haft et særdeles fornuftigt samarbejde med Vendsyssel Elite Badminton. VEB har en stor andel i, at vores ungdomsafdeling er vokset fra 50 til 140 medlemmer. De unge strømmede til, da vi begyndte at få besøg af VEB’s ligaspillere, lavede træneraftaler med flere af VEB-spillerne og ikke mindst overværede deres kampe, fortæller Claus Haunsø, formand for ungdomsudvalget i Aabybro Badminton Club.

- Vores spillere elsker at komme op i Arena Nord og følge VEB’s hjemmekampe. Det er altid en dejlig og spændende oplevelse. Vi har også været med til flere udekampe. Det er vigtigt for udviklingen i nordjysk badminton, at vi har et flagskib. Og det har vi i VEB, som lykkeligvis er dygtige til at give gode og lærerige oplevelser videre til de klubber, som vil samarbejde med dem, mener Claus Haunsø.

Vil din klub hører mere om, hvad det vil sige at blive medlem af VEB's Erhvervsklub? Kontakt Keld Simoni på tlf. 98 23 17 46.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen