HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



27.08.2009
VEB-sportschef sygemeldt med stress

Vendsyssel Elite Badminton kæmper ikke kun med skader hos tre-fire nøglespillere inden sæsonpremieren tirsdag 1. september ude mod Greve. VEB’s daglige leder, Peter R. Jensen, har været sygemeldt i snart to uger efter en grim oplevelse, hvor han frygtede en blodprop i hjertet.

- Jeg havde alle symptomer på en blodprop, og min kone ringede straks 112. Heldigvis viste undersøgelserne på sygehuset, at mit hjerte har det fint, fortæller Peter R. Jensen.

Lægerne er ikke i tvivl om årsagen til de blodproplignende symptomer: Stress. Konsekvensen er, at Peter R. Jensen p.t. er sygemeldt på ubestemt tid i VEB-regi. Han forsøger at arbejde nogle timer om dagen i Frederikshavn Badminton Academy, hvor han er manager.

- Det er svært at forklare, men jeg bliver hurtigt træt. Efter to-tre timer føles det som om, at jeg ikke har sovet hele natten, så jeg forsøger virkelig at tage det med ro. Det bliver til mange timer på sofaen foran fjernsynet. Jeg har set flere afsnit af Det Lille Hus På Prærien, smiler Peter R. Jensen.

Han tør ikke sige noget om, hvornår han er tilbage i VEB, hvor det var planen, at han i denne sæson både skulle have fungeret som sportschef og træner, ligesom han i forvejen har en lang række andre funktioner i holdfællesskabet mellem Skagen og Frederikshavn.

- Selv om jeg ingen officielle opgaver får, vil jeg meget gerne med til Greve på tirsdag, men det må de kommende dage vise, om jeg har kræfter til, siger Peter R. Jensen, der netop er fyldt 40 år.

Peter R. Jensen har i de senere år været lokomotivet i VEB. Uden ham er der pludselig en lang række løse vogne, som ledelsen i disse dage forsøger at få styr på.

- Det er et kæmpe arbejde. Vi har begået den klassiske fejl. Alt for meget arbejde er blevet placeret på Peters skuldre. Det rammer os som en boomerang nu. Vi har derfor nedsat en gruppe, som har meget travlt med at få enderne til at nå sammen. Normalt ville tre-fire skader være det helt store tema få dage før sæsonpremieren, men vores vigtigste dagsorden er at få Peter på højkant igen og få VEB styrket ud af den krise, som Peters sygdom helt klart har skabt, udtaler VEB’s formand, Jan R. Jensen, der også er storebror til Peter R. Jensen.

VEB indleder sæsonen på tirsdag i Greve, og mandag 7. september går det løs i Arena Nord mod Gentofte.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen