HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



28.08.2009
VEB har aldrig været mere undertippet i Badmintonligaen

VEB må undvære tre af holdets største profiler i sæsonpremieren tirsdag aften ude mod Greve. Imogen Bankier, Robert Blair og Simon Mollyhus sidder over efter længere skadesforløb. Til gengæld er Camilla Sørensen heldigvis klar efter problemer med anklen.

- Vi håber, at både Simon Mollyhus og Imogen Bankier er med i hjemmekampen mandag 7. september mod Gentofte, men nu må vi se, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

Med afbud fra den stærke trio er VEB i en situation, hvor holdet formentlig aldrig har været mere undertippet i Badmintonligaen. Det vil være en sensation, hvis det lykkes at drille forrige sæsons mestre, som stiller op med et frygtindgydende hold.

Se de to holdopstillinger her.

Der er næppe nogen tvivl om, at de fleste badmintoneksperter forventer en 6-0 sejr til Greve, som ER favorit i alle seks kampe.

- Vi er klar over, at der venter os en stor udfordring, men jeg har især en god fornemmelse med vores to herresingler. Pang har før slået Persson (senest i juni, red.), og jeg glæder mig til at følge Midtgaard i opgøret mod Kenneth Jonassen, siger Jan R. Jensen.

I damedouble står VEB's rutinerede konstellation med Helene Kirkegaard og Mette van Dalm over for verdensmesteren Kamilla Rytter Juhl (som jo er skagbo) og bronzevinderen fra VM, Christinnna Pedersen (tidligere VEB-spiller).

I mixeddouble er der to VEB-debutanter. Casper Gustavsen, som er skiftet til VEB fra Randers, spiller sammen med italieneren Agnese Allegrini.

Debutant er også Peter Steffensen i herredouble. Han danner par med skagboen Rune Dyhr, som gør comeback i den sorte VEB-trøje efter flere sæsoner i Randers.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen