HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



06.09.2009
Tre VEB-afbud gør Gentofte til svag favorit

Mandag aften spiller VEB sæsonens første hjemmekamp. Efter 2-4 nederlaget i sæsonpremieren ude mod Greve får vi besøg af Gentofte. Vi er desværre igen ramt af afbud fra tre nøglespillere, og det betyder, at Gentofte – som kommer i stærkeste opstilling – er svag favorit.

Det fremgår af nedenstående gennemgang af de enkelte kampe. Den viser, at VEB er favorit i to kampe, Gentofte i tre, mens en kamp ligner en fifty-fifty afgørelse.

Hele fem VEB-spillere får i aften deres hjemmebanedebut i VEB-trøjen. Vi ønsker Helene Kirkegaard, Rikke Axelsen, Peter Steffensen, Kristian Midtgaard og Casper Gustavsen velkommen.

Herredouble:
Rune Dyhr Thomsen/Casper Gustavsen – Jim Laugesen/Christian Skovgaard 15-85

Comeback til skagboen Rune Dyhr efter en afstikker til AB Aarhus og Randers og hjemmebanedebut til Casper Gustavsen, som spillede i Randers i sidste sæson. De to VEB-spillere kommer på en nærmest umulig opgave mod rutinerede Jim Laugesen og det unge talent Christian Skovgaard. Christian var sidste tirsdag sammen med Mikkel Delbo med til at  nappe et sæt fra Mathias Boe/Nathan Robertson i Gentoftes holdkamp mod Team Skælskær-Slagelse. Jim og Christian burde lige have det ekstra gear, som vil betyde, at VEB-parret kommer under pres i de fleste dueller. Chancerne er små, men fighten vil en skagbo altid være garant for.

Damesingle:
Camilla Sørensen – Line Isberg 75-25
Hvis VEB skal vinde – ja, så er det et must, at ”Bette” spiller sejren i hus. Camilla kan med sin gejst og vilje tilføre VEB-holdet en masse positiv energi. Det skulle også gerne tænde publikum, så der bliver en god stemning i Arenaen. Camilla er efter en længere skadespause igen ved at nærme sig topformen. Nøgleordene i dagens kamp for ”Bette” bliver tempo samt bevare tålmodigheden i duellerne. VEB-spilleren skal normalt slå Line Isberg, og det gør hun også i aften.    

2. herresingle:
Kristian Midtgaard – Martin Delfs 40-60
Kristian bliver i sin hjemmedebut på papiret kastet ud i en af aftenens to nøglekamp. Hvis vi skal sikre os alle point, ja, så skal vi vinde alle singlerne. Kristian har revanche til gode mod Martin Delfs, som han blandt andet tabte til i marts for sin tidligere klub, Horsens, i deres hjemmekamp mod Gentofte. Den sympatiske jyde har haft det svært mod Delfs, men sidste gang afgjorde et tæt første sæt i ombolde i realiteten kampen. Delfs er måske favorit, men i aften håber vi på, at de små marginaler tilsmiler Kristian, så han trækker det længste strå.
 
1. herresingle:
Eric Pang – Scott Evans 70-30

Pang spillede i premieren mod Greve endnu en flot sejr hjem over verdensranglistens nummer 8, Joachim Persson. Hvis Pang kan spille lige så velovervejet og tage styringen fra start, så ligner det en VEB-sejr, men han skal passe på ikke at lukke Scott ind i kampen. Lugter irlænderen blod, så kan han meget let gøre det svært for vores hollænder. Normalt skal Pang dog spille en sejr hjem til VEB.
 
Mixeddouble:
Peter Steffensen/Helene Kirkegaard – Mikkel Delbo/Mia Nielsen 50-50
Der er hjemmebanedebut til begge VEB-spillere. Peter har i flere år spillet for Lillerød, og Helene kommer senest fra de danske mestre fra Team Skælskør-Slagelse. Begge spillere er blevet flyttet i forhold til premierekampen mod Greve fra herre- og damedouble over i mix med det formål at sikre VEB en sejr. Begge spillere har vist deres klasse hver for sig som doublespillere. Spørgsmålet er, hvordan de fungerer sammen. Modstanderne Mikkel Delbo og Mia Nielsen er helt sikkert mere sammenspillet end vores, så kampen virker helt åben.  

Damedouble:
Mette Van Dalm/Rikke Axelsen – Marie Røpke/Jenny Wallwork 15-85
16-årige Rikke Axelsen får i aften sin debut i ligaen. Rikke, som er en meget talentfuld spiller af egen avl, sikrede sig i forrige weekend en sejr i sæsonens første U-17 turnering. I dag er hun sat sammen med rutinerede Mette van Dalm. Alt andet lige kommer de dog på en meget svær opgave mod to spillere, som tilhører verdenseliten. Marie Røpke, der er nummer 15 på verdensranglisten, vil uden tvivl tage styringen i doublen. Ingen skal dog være i tvivl om, at Mette/Rikke vil kæmpe deres chance for at levere en mega overraskelse.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen