HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



07.09.2009
VEB taber 2-4 - tabte alle tre tætte kampe

VEB tabte 2-4 til Gentofte i sæsonens første hjemmekamp i Badmintonligaen. Med tre VEB-afbud var resultatet ingen overraskelse, men der var tre tætte kampe, og de tippede alle over til gæsternes fordel. Set i det lys gjorde nederlaget ondt.

Resultaterne i de seks kampe.

Især nederlaget i mixeddouble var en bitter pille at sluge. Helene Kirkegaard og Peter Steffensen havde tre sætbolde i første sæt. To gange havde Peter Steffensen - midt på banen - mulighed for at smashe sættet hjem, men begge gange sendte han bolden i nettet. Av, av, av.

- Det var en enorm skuffelse. Vi havde tre gyldne muligheder i første sæt. Havde vi udnyttet en af dem, er jeg ikke i tvivl om, at vi ville have vundet kampen. Nu blev andet sæt i stedet noget tilfældigt og febrilsk noget, ærgrede Simon Mollyhus sig.

Den skadede doublespiller var for anden kamp i træk coach for VEB. Han mener, det er tydeligt, at både Helene Kirkegaard og Peter Steffensen mangler kamptræning.

- De er oppe mod spillere, som træner to gange om dagen. Hverken Helene eller Peter er i god nok form p.t. til at vinde disse tætte kampe, så der skal virkelig arbejdes. Vi bliver nødt til at planlægge mere træning til dem i København, mener Simon Mollyhus.

Tæt var det også i anden herresingle, hvor Kristian Midtgaard desværre tabte 15-21 i tredje sæt til Martin Delfs.

- Der var kamp til sidste minut, og det er altid dejligt at se på udefra. Delfs spillede - desværre for os - op til sit bedste, og det var også nødvendigt for at vinde over Midtgaard, fortæller Simon Mollyhus.

Opgørets sidste tætte kamp var den sjette og afgørende damedouble. Her var Gentofte-duoen Marie Røpke (nr. 15 på verdensranglisten i DD) og Jenny Wallwork (nr. 21) storfavorit mod Mette van Dalm og den 16-årige debutant, Rikke Axelsen.

Ikke desto mindre udviklede første sæt sig til en uhyre tæt forestilling, hvor Rikke Axelsen - fremragende bakket op af Mette - gik uimponeret til værks. Rikke gik direkte ind i hjerterne på de 225 tilskuere. Desværre tabte VEB-parret første sæt med 22-24. Og i andet sæt var der udsolgt (11-21).

- Rikke er god til de simple ting, og det er vigtigt i damedouble. Hun bevæger sig godt og har styr på serv, clear og drop. Hun mangler selvfølgelig power, rutine og boldsikkerhed, men det var alt i alt en meget flot debut, vurderer Simon Mollyhus.

Han roser i samme forbindelse Mette van Dalm for at være dygtig til at bakke debutanten op og tage ansvar.

Aftenens fjerde VEB-nederlag faldt i åbningskampen, hvor Casper Gustavsen og Rune Dyhr dog gjorde det bedre end forventet. Dejligt at se, hvordan de hele tiden kæmpede.

Vi slutter denne artikel med kampens to VEB-sejre. Ligesom i sæsonpremieren i Greve var det Camilla Sørensen og Eric Pang, som sørgede for VEB-gevinsterne.

Camilla er ikke 100 procent tilbage efter sin skade, men hun kørte en drønsikker sejr hjem over Line Isberg. Og tak for de knyttede næver, Camilla. Den udstråling smitter af på holdkammeraterne. Fortsæt endelig stilen i de kommende kampe.

Eric Pang, som sidste år tabte til Martin Delfs i Gentofte, vandt 21-18, 21-6 over temperamentsfyldte Scott Evans. Pang var igen klar fra start og bidrog med sejren til at skabe den nødvendige ro. Desværre evnede holdkammeraterne ikke at udnytte situationen.

Status efter to kampe: VEB er bundhold og uden point. Det bliver svært at komme blandt de seks bedste, som kvalificerer sig til slutspillet.

Næste kampe:
6. oktober: Aarhus Elite Badminton - VEB
12. oktober: VEB - Nordsjælland




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen