HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



06.10.2009
Optimistisk VEB-formand tror fortsat på plads i Top 6

VEB's formand, Jan R. Jensen, mener stadig, det er realistisk, at VEB slutter i Top 6 og kvalificerer sig til medaljeslutspillet. Også selv om VEB tirsdag aften tabte 2-4 ude til topholdet Århus Elite Badminton.

- Vi fik Robert Blair og Simon Mollyhus tilbage på holdet i aften. Kan vi stille med samme hold i de tre næste kampe, mener jeg, det er realistisk at tro på otte point, som vil bringe os op i Top 6, udtaler Jan R. Jensen.

VEB møder i de tre næste kampe holdene, som ligger lige foran VEB. Mandag kommer Nordsjælland på besøg i Arena Nord, fredag 6. november spiller VEB hjemme mod KMB Kastrup, og 26. november venter Værløse på udebane.

- Vi kan tabe til alle tre hold, men vi kan også vinde over dem, vurderer VEB-formanden.

I tirsdagens kamp i Store Stadionhal i NRGi Park ærgrede Jan R. Jensen sig især over, at Kristian Midtgaard misbrugte fire matchbolde i tredje sæt.

- Kristian spillede fantastisk indtil 20-16, hvor han blev bange for at vinde og lavede nogle uforklarlige fejl. Han havde sin modstander helt nede i sækken, fortæller Jan R. Jensen.

Herredoublen Simon Mollyhus og Robert Blair var tilbage efter syv og fire måneders skadespauser, men tabte i tre sæt.

- De var bedst, så længe kræfterne rakte og de pressede Århus-parret, men helt naturligt løb de hurtigt tør for benzin. Vi spiller allerede igen mandag aften mod Nordsjælland, så nu bliver det spændende at se, om de kan holde til en hel kamp, siger formanden.

Damedoublen med Mette van Dalm og Helene Kirkegaard leverede sæsonens mest opløftende indsats.

- Der var kamp, og det så fornuftigt ud. Mette og Helene trænger til endnu mere træning sammen, men jeg tror stadig på, at de nok skal hente de sejre, som vi hele tiden har troet på, fortæller Jan R. Jensen.

Mixeddoublen med Dorte Ledet og Peter Steffensen vandt overraskende i to sæt over landsholdsduoen Lena Frier og Rasmus Bonde.

- Lenas bundniveau kender vi, og Rasmus rystede mere på hovedet end spillede badminton. Måske havde det set anderledes ud, hvis stillingen havde været 3-2 i stedet for 4-1, siger Jan R. Jensen.

Endelig fik singlerne Camilla Sørensen og Eric Pang disse ord med på vejen:

- Camilla spillede godt i første og tredje sæt, men i andet sæt sendte hun alt for mange bolde ud. Pang forsøgte at ændre taktikken lidt efter nederlaget til Jan Ø. i søndags, men han var hele tiden et skridt efter Jan Ø.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen