HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook29.09.2007
Sæsonens vanskeligste kamp venter i Greve

Allerede torsdag aften spiller VEB ude mod Greve, som tirsdag imponerede med en knusende 5-1 sejr på udebane over Team Vestsjælland. Det ligner sæsonens vanskeligste kamp for VEB's pointløse tropper.

Holdopstillingerne er nu offentliggjort, og Greves favoritværdighed er stor. Det hersker der ingen som helst tvivl om.

For en sjælden gangs skyld er VEB's herresingler undertippede. Anup Sridhar kan kun overraske positivt mod Kenneth Jonassen, mens Peter Ramsussen skal vise helt andre takter end i hjemmekampen mod Værløse, når han møder Hans Kristian Vittinghus, som i øvrigt er født i Frederikshavn. Vittinghus skiftede inden denne sæson fra Herlev/Hjorten til Greve, og han er kommet flyvende fra start i Greve.

Greve er desuden storfavoritter i herredouble og damesingle, mens mixeddoublen og damedoublen ser mere jævnbyrdige ud.

- Greve er favorit, men vi har trods alt en realistisk chance for at spille 3-3. Det har vi mod alle hold, understreger VEB-træner Kenneth Larsen.

Han erkender, at nederlaget til Værløse formentlig har den konsekvens, at VEB havner i nedrykningsslutspillet. På den anden side viser historien, at Badmintonligaen er fyldt med overraskelser. Vi kan håbe, at tendensen fortsætter, så vi måske kan snyde Team Vestsjælland.

Det kræver dog, at vores egne spillere finder melodien.

- Vi har lige (onsdag formiddag, red.) haft en god træning allesammen. Vi øvede konstellationerne til Greve-kampen og afsluttede med nogle teambuildingsøvelser, fortæller Kenneth Larsen.

VEB's næste hjemmekamp er tirsdag 9. oktober kl. 20.00 i Arena Nord mod Horsens. Kampen sendes direkte på TV2Sport.SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen