HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



02.11.2009
I weekenden arrangerer VEB Julemesse i Arena Nord (Badmintonhallen)

I den kommende weekend - 7.-8. november - dufter der af gran, æbleskiver, sild og gode tilbud i Badmintonhallen i Arena Nord. Vendsyssel Elite Badminton arrangerer Julemesse.

Hele 25 udstillere er på plads. Det bliver muligt at købe bl.a. møbler, glaskunst, helsekost, chokoladekage, vin, biler, gardiner, blomster, tøj, briller, spegepølse, vinterferie, feriebolig og meget mere. Du kan også få taget billeder til årets julekort, få designet dine negle og plejet din krop.

- Vi synes selv, det er lykkedes os at samle en spændende og varieret vifte af udstillere. Det er dejligt, at der midt i en finanskrise findes erhvervsfolk, som er klar til at investere en hel weekend i en forhåbentlig ny tradition i Frederikshavn, udtaler Peter R. Jensen, daglig leder af Vendsyssel Elite Badminton.

Han er spændt på besøgstallet, men forventer et sted mellem 2.000 og 5.000 gæster i Arena Nord. Især lørdag middag regner arrangøren med kø ved indgangen. I samarbejde med Launis, Havnens Fiskesalg og MadKongen er der stort sildebord og fiskefrikadeller. Lækkerierne er gratis, når entreen til messen er betalt.

Julemessen er både lørdag og søndag åben fra kl. 10-17. To gange i timen trækkes der lod om flotte præmier fra bl.a. FREDERIK og Stena Line. Desuden er der forskellige aktiviteter. Trylle-Thomas er første navn på scenen lørdag formiddag. SportsCenterNord giver opvisning et par gange i løbet af weekenden, ligesom Julemanden kommer både lørdag og søndag eftermiddag.

Søndag kl. 16.00 er der politisk spørgetime. Med mindre end to uger til valget har flere politiske partier meldt deres ankomst til Julemessen, og det er muligt at stille spørgsmål til politikerne.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen