HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



14.12.2009
Fødselsdagssang, kagemand og sejr

Der var både fødselsdagssang, kagemand og sejr til Peter Gade, da han mandag aften "fejrede" sin 33 års fødselsdag i Arena Nord i Frederikshavn.

Peter Gade åbnede opgøret mellem VEB og Team Skælskør/Slagelse med at besejre Eric Pang i to sæt på tv-banen. Gade vandt 21-17, 21-11. Som cifrene antyder, var andet sæt en ekspeditionssag for fødselaren.

Til gengæld var første sæt spændende og velspillet. Pang begik få fejl og førte 11-8, ligesom han fulgte med hele vejen til 17-18. Desværre trak Gade det længste strå og dermed var det for meget op ad bakke for VEB's hollænder.

På banen ved siden af vandt VEB's Mette van Dalm og Helene Kirkegaard 21-18, 21-10 over Britta Andersen og Mette Poulsen. TSS-parret fik ellers en okay start, men ligesom i første herresingle var der klasseforskel, som kampen skred frem.

Dermed 1-1 - som forventet - efter første runde. Herefter gjaldt det damesingle og mixeddouble.

Peter Steffensen havde "fornøjelsen" af sin femte makker i syv kampe i VEB-trøjen. Denne gang spillede Steffensen sammen med Lotte Vestergaard, som afløste en rygskadet Dorte Ledet. Parret var dog chanceløs og tabte 21-21, 15-21 til Annastasia Russkikh og Rasmus Mangor.

Damesinglen mellem Camilla Sørensen og den tidligere VEB-spiller Judith Meulendijks var mere tæt. I første sæt fulgtes de to spillere ad i begyndelsen, men hollænderen vandt 21-13. I andet sæt tog Meulendijks teten fra start, men "Bette" kæmpede sig flot tilbage.

Og mon ikke, Camilla stadig ærgrer sig over sin korte serv ved stillingen 19-19. TSS-spilleren returnerede kort tilbage på kryds - uden at Camilla nåede frem. Og ved første matchbold til Meulendijks blev et drop fra Camilla fanget helt oppe i toppen af nettet. Øv, øv og tre gange øv.

3-1 til de danske mestre. På dette tidspunkt var vi klar over, at kampen mellem Århus og Nordsjælland gik VEB's vej. Til gengæld var der ingen resultatformidling fra Gentofte. Det er simpelthen for ringe, at en klub som Gentofte ikke har styr på den slags. DBF giver gerne bøder i andre sammenhænge i Badmintonligaen. Gentoftes manglende resultatformidling burde også straffes.

Nå, men VEB kæmpede videre. Kravet var sejre i anden herresingle og herredouble. Kristian Midtgaard fremtvang et tredje sæt mod Hans-Kristian Vittinghus, men tabte 19-21, 15-21, 19-21. Synd for Midtgaard, der spillede sin klart bedste hjemmekamp i VEB-trøjen. Det var dejligt at se, hvordan han knyttede næven, når duellerne gik hans vej.

Simon Mollyhus og Robert Blair tabte 19-21, 14-21 til Ligaens måske stærkeste konstellation, Joachim Fischer og Mathias Boe. Ved 19-20 i første sæt gjorde en TSS-netruller bolden umulig at returnere for VEB-parret. I andet sæt var der udsolgt.

Slutfacit: 5-1 til TSS. Vi vidste på dette tidspunkt, at stillingen mellem Gentofte og Greve var 1-3, men Gentofte havde gode kort på hånden i de to afgørende singler. To sejre til Gentofte ville sende VEB i nedrykningsslutspillet. Det lykkedes VEB at få kontakt med Greve-lejren, og der var gode nyheder. Reserven Jens Kristian Leth havde netop bragte Greve foran 4-1. Sådan.

En stor tak til Århus og Greve, fordi I gjorde arbejdet færdigt for os.  

610 tilskuere overværede kampen i Arena Nord, hvor Peter Gade i øvrigt bagefter takkede VEB for både fødselsdagssang, kagemand og et fint afviklet holdkamp.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen