HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



07.01.2010
Eric Pang stivnede og dermed væltede VEB's korthus

VEB tabte særdeles skuffende 1-5 til Værløse i aftenens hjemmekamp i Medaljeslutspillet. Trods afbud fra Robert Blair (fanget af snestorm i England) og Peter Steffensen (sygdom) havde VEB håbet på mere, men korthuset væltede, da Eric Pang stivnede i slutningen af tredje sæt.

Eric Pang cruisede sig sikkert igennem første sæt (21-14), men slog i andet sæt personlig rekord i antallet af uprovokerede fejl. Med føringer på 15-10, 17-14 og 19-16 var han dog tilbage på rette spor i tredje sæt. Troede alle.

Men her begyndte aftenens mareridt for VEB. Tre nemme bolde i træk blev sendt ud i grøften. 19-19. Ipsen server kort. En forstenet Pang returnerer i nettet. Matchbold til Værløse. Ny kort serv, som Pang trods alt får over nettet, men Pangs næste slag ender igen i nettet.

Dermed stod det pludselig 2-0 til gæsterne. De 260 tilskuere fattede ingenting. Pang styrede jo showet. Hollænderen selv satte sig ud på sin stol, tog strømperne af og kiggede tomt ud i hallen. Og der blev han siddende resten af aftenen - uden trøstende ord fra holdkammeraterne.

Pang, du er professionel sportsmand. Din afslutning mod Kasper Ipsen var det værste, vi har set dig underpræstere i dine to år som VEB-spiller. Godt nok har du kun tabt til Peter Gade og Jan Ø. Jørgensen i denne sæson, men dit kollaps i aften er utilgiveligt. Gad vide, om sportschef Peter R. Jensen er gråhåret, når han vågner i morgen tidlig?

Nede med 0-2 var VEB på en umulig mission. Håbet forblev dog lysegrønt, da Kristian Midtgaard flot besejrede Emil Vind med 21-12, 21-16. I andet sæt var Midtgaard endda bagud 4-10. Fed sejr til VEB-spilleren, som også viste den rigtige holdning inde på banen.

Nu krydsede VEB-spillerne og publikum fingre for, at veteranerne Mette van Dalm og Helene Kirkegaard kunne få skovlen under "juniorspillerne" Anne Skelbæk og Maria Helsbøl. Det lignede på forhånd en helt åben kamp. Cifrene 13-21, 14-21 fortæller desværre koldt og kynisk, at de to rutinerede VEB-spillere ikke kunne følge med i Værløse-pigernes høje tempo. Især Mette van Dalm havde tydeligvis problemer. Det var anden dårlige præstation i træk af danmarksmestrene fra 2008.

Rune Dyhr og Simon Mollyhus slap fra herredoublen med æren i behold. De tabte 18-21, 17-21 til Mads Kolding og Martin Lundgaard. VEB var dermed bagud 1-4 inden damesinglen mellem Camilla Sørensen og verdensranglistens nr. tre, Tine Rasmussen.

Her fik Værløse-esset for let spil i første sæt, som hun vandt 21-7. I andet sæt blev Camilla mere modig, og selv om hun tabte 12-21 fik publikum trods alt et velspillet sæt at gå hjem på. Og hatten af for Tine Ramussen, som professionelt satte sig på kampen fra start og aldrig gav initiativet fra sig, selv om hun nærmest har pakket kufferten og er på vej ud til vigtige Super Serie-turneringer i Korea og Malaysia.

Aftenens positive nyhed var, at kampen samlede 260 tilskuere trods stadig meget glatte veje og meterhøje snedriver i Vendsyssel.

Desværre er det indtrykket af Eric Pangs kollaps og rundbarberingen af damedoublen, som fylder mest i hukommelsen her en time efter den sidste duel.

Se René Di Nardos billeder fra kampen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen