HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



27.01.2010
Sæsonens første pointhøst på udebane: VEB vinder 4-2 over KMB

VEB noterede sig onsdag aften for sæsonens flotteste sejr, da KMB blev slået 4-2 på udebane. Det var VEB's første pointhøst på udebane i denne sæson. Mette van Dalm og Helene Kirkegaard skaffede den afgørende sejr i damedouble, efter at VEB-parret ellers havde tabt hele 8-21 i første sæt.

Sne og kraftig blæst i København forsinkede aftenens ligakamp mellem KMB og VEB. Dorte Ledet og Mette van Dalm blev fanget i Aalborg Lufthavn. Snevejret i København betød, at de to VEB-spillere først ankom ved 19-tiden til Kastrup. Kampen blev derfor udsat til kl. 19.15, ligesom kamprækkefølgen blev ændret.

Aktuel stilling i Medaljeslutspillet

Eric Pang sørgede for VEB-sejr i åbningskampen. Han vandt sikkert i to sæt (21-12, 21-16) over reserven for skadede Peter Mikkelsen, Thomas Fynbo.

Camilla Sørensen øgede VEB's føring til 2-0. Hun vandt 21-10, 30-28 over Anne Marie Pedersen - en dejlig revanche for Camilla, der seneste tabte til KMB-spilleren i den hjemlige Grand Prix-turneringen.

Desværre for VEB lykkedes det herefter for hjemmeholdet at reducere til 1-2. Simon Mollyhus og Robert Blair tabte 20-22, 14-21 til Jonas Rasmussen og Mikkel Elbjørn.

Skuffende, at VEB's på papiret stærke konstellation kun har vundet to ud af fem kampe. Det var i øvrigt anden gang, at Mollyhus og Blair gik fra banen som taber efter at have mødt Jonas Rasmussen og Mikkel Elbjørn.

I anden herresingle var Kristian Midtgaard bagud flere gange i første sæt, inden han besejrede KMB's svensker spiller Gabriel Ulldahl med 21-18, 21-14. Foran 3-1 var VEB dermed sikker på sæsonens første point på udebane.

I mixeddouble kunne Dorte Ledet og Peter Steffensen ikke stille noget op i opgøret mod Maja Bech og Michael Søgaard, som afløste Thomas Laybourn. VEB-parret tabte 14-21, 14-21.

Nu var det op til Mette van Dalm og Helene Kirkegaard at vinde damedoublen og dermed skaffe alle tre point med hjem til Frederikshavn/Skagen. Desværre fik VEB-duoen en elendig start mod Ann-Lou Jørgensen og Pernille Harder. Efter 1-9 og 4-11 tabte de 8-21 i første sæt.

I andet sæt blev det mere tæt. KMB-parret førte dog bl.a. 14-12 og lignede en vinder, men så vendte det. Mette og Helene udlignede til 14-14 og vandt sættet 21-16.

I tredje sæt var der aldrig tvivl om udfaldet. VEB svingede dirigentstokken og vandt 21-14.

Sådan. En dejlig sejr. KMB manglede godt nok et par spillere, men hvor tit har VEB ikke gjort det i denne sæson? Og VEB's forberedelser var ikke ligefrem optimale. Godt, at Mette trods alt nåede frem i sidste øjeblik - og endda blev matchvinder sammen med Helene.

VEB spiller torsdag 11. februar hjemme mod Århus Elite.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen