HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



27.01.2010
VEB-sportschef: Fedt at vinde - det er længe siden

Sportschef Peter R. Jensen krævede inden udekampen mod KMB, at spillerne viste større ansvar, så de kunne tanke selvtillid inden DM-kvartfinalen i marts. Det lykkedes.

- Som Pang sagde efter kampen: "Det er fedt at vinde". Det har han ret i. Det er en dejlig fornemmelse og giver selvtillid til at arbejde videre med, siger den glade sportschef.

Netop Eric Pang gav VEB en perfekt start. Senest tabte han skuffende 19-21 i tredje sæt til Kasper Ipsen, men mod KMB var han klar fra første bold.

- Pang bragte sig foran 8-1 og sad totalt på sin modstander. Det var godt for Pang og hele holdet, fastslår Peter R. Jensen.

Kristian Midtgaard havde også styr på KMB-spilleren, og det samme kan siges om Camilla Sørensen - indtil stillingen 20-16 i andet sæt. Her misbrugte "Bette" fire matchbolde, og først ved 30-28 kunne hun endelig juble.

- Hun spillede godt og fornuftigt indtil 20-16. Så blev spillet forkrampet. Hun ville afgøre duellerne for hurtigt og angreb for meget, fortæller Peter R. Jensen.

Kraftig snefygning i Kastrup Lufthavn betød, at Dorte Ledet og Mette van D alm ventede tre timer i Aalborg Lufthavn, inden flyet lettet. De to VEB-spillere ankom i hallen kl. 19.15 - i samme øjeblik, som kampen begyndte.

- KMB gik med til at udsætte kampen et kvarter og ændre kamprækkefølgen, så Mette og Dorte spillede de to sidste kampe. Det var meget large af KMB. Mette havde helt klart "flyverben" i første sæt, men som andet sæt skred frem, begyndte de at finde konceptet. Bolden blev flyttet rundt i hjørnerne i et højere tempo, og vi var mere klar i defensiven. Til sidst var Mette og Helene fysisk stærkere.

I herredoublen mener Peter R. Jensen, at Simon Mollyhus og Robert Blair trods et skuffende nederlag tog et skridt i den rigtige retning.

- De rendte forkert af hinanden for mange gange, men de havde en konstruktiv snak sammen bagefter om rollefordelingen. Nu gælder det om at finde et enkelt koncept, som skal spilles ind i de næste par kampe. Molly skal frem til nettet, og Blair skal arbejde bagved, siger Peter R. Jensen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen