HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



08.02.2010
Camilla Sørensen efter DM-sølv: - Det er fantastisk

Camilla Sørensen blev søndag eftermiddag en DM-sølvmedalje rigere. VEB-spilleren tabte i finalen 18-21, 13-21 til Tine Rasmussen, Værløse. "Bette" førte 18-12 i første sæt og 13-12 i andet sæt.

- Det er fantastisk. Jeg er rigtig stolt af min andenplads, og jeg formåede endda at presse Tine Rasmussen, som var klar favorit. For nylig, da jeg mødte Tine i holdkampen i Arena Nord, udspillede hun mig fuldstændigt, men det gjorde hun bestemt ikke denne gang, siger en glad Camilla Sørensen.

Interview med Camilla på DBF's hjemmeside - klik her.
 
Du førte 18-16 i førte sæt og 13-12 i andet sæt. Troede du på, at du kunne slå Tine?

- Jeg vil sige det på den måde, at jeg tænkte ikke så meget på, om jeg kunne vinde kampen. Jeg tænkte på processen og spillede hver enkelt bold.
 
Hvor tilfreds er du med dit spil under DM?

- Jeg er meget tilfreds. Jeg spillede godt gennem hele DM. Lige fra første kamp af var jeg 100 procent fokuseret. Det mest positive under turneringen var mit fokus og det mentale, jeg har arbejdet meget med den seneste tid. Det formåede jeg at få frem i hver kamp.
 
Hvad kan du bruge sølvmedaljen til?

- Jeg har fået slået fast, at jeg p.t. er Danmarks næstbedste damesingle herhjemme, og det gør mig glad.

Hvad betyder din indsats under DM for Uber Cup?

Den betyder, at jeg har fået tanket selvtillid i forhold til de kampe, jeg skal ned og spille, og ellers skal jeg bare klø på. Det er en ny turnering, og jeg ved, jeg kan spille godt. Det har jeg lige bevidst, men jeg skal også huske, at det kommer ikke af sig selv.

Du har indledt et samarbejde med den tidligere All England-mester Kirsten Larsen. Hvad går det ud på?

- Vi har startet et samarbejde for fire måneder siden. Vi arbejder med det mentale. Jeg skal blive bedre til at håndtere pres, mest fra mig selv, men også andre. Så arbejder vi med at gøre tingene simpelt for mig, både på banen, men også i min hverdag, da jeg har tendens til at stresse op i diverse situationer.
Indtil videre kører samarbejdet til maj, så må vi se, hvad der sker til den tid. Hun har hvert fald gjort mig bevidst om nogle ting.
 
Torsdag står der kinesisk på menuen mod Århus Elite. Er Cai Jia Ni din livret?

- Hi hi, livret ved jeg nu ikke, men jeg glæder mig meget til kampen og se, hvor jeg står i forhold til Cai. Vi har spillet en del tætte kampe, og da jeg borede i Århus, trænede vi også sammen.
 
Hvordan skal du vinde over hende?

- Jeg skal spille meget af det samme spil, som jeg gjorde under DM. Hvis jeg formår det, så tror jeg på, at jeg har en god chance. Jeg vil i hvert fald gøre mit til, at hun skal arbejde rigtig hårdt for det, hvis hun skal vinde over mig.

Hvad ender kampen mod Århus Elite?

- Jeg håber på, vi kan drille dem og tage point fra dem, men nu får vi se. Det kræver, at vi allesammen er klar, men hvis vi kan finde storspillet frem, som da vi mødte Kastrup, så har vi bestemt chancen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen