HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



11.02.2010
Opløftende indsats og point til VEB mod rækkens nr. tre

VEB leverede en opmuntrende præstation og fik et enkelt point i hjemmekampen mod Aarhus Elite, som dog kunne køre hjem fra Frederikshavn med en 4-3 sejr efter Golden Set.

- Jeg er tilfreds. Vi gjorde det rigtig godt. De to sidste kampe har styrket os i troen på, at vi kan skabe en overraskelse i kvartfinalen mod enten Aarhus eller Værløse, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

DM-sølvvinderen Camilla Sørensen - der inden kampen blev hyldet med blomster fra Skagen Badmintonklub - bragte VEB foran 1-0 med en overbevisende sejr på 21-6, 21-14 over reserveren Maria Herskind. Det blev 1-1, da Eric Pang tabte 17-21, 18-21 til Jan Ø. Jørgensen.

- Ligesom mod Peter Gade fulgte Pang pænt med, men jeg savnede, at han tog nogle flere chancer. Det arbejder vi videre med, fortæller Peter R. Jensen.

Aarhus Elite kom på 2-1, da Simon Mollyhus blev skadet i herredouble. Stillingen var 13-21, 13-17, da Molly blev ramt midt på langefingeren af Robert Blair. Den hævede straks og blødte voldsomt. Det var helt udelukket, at han kunne spille videre.

Heldigivs udlignede Helene Kirkegaard og Mette van Dalm til 2-2 med en flot sejr - 22-20, 21-17 over landsholdsspilllerne Line Kruse og Lena Frier Kristiansen. I første sæt overlevede VEB-parret tre sætbolde.

 - Mette og Helene leverede noget af det bedste, jeg har set længe. De møder et forbundspar i god form, så det går virkelig den rigtige vej, mener VEB's sportschef.

I mixeddoublen begyndte det fint for Dorte Ledet og Peter Steffensen. De førte 13-12 i første sæt, men tabte 13-21, 14-21 til Anders Skaarup Rasmussen og Cai Jia Ni.

Da samtidig Kristian Midtgaard tabte 13-21 i første sæt til inderen Anand Pawar så det meget vanskeligt ud for VEB. Men i resten af kampen havde Midtgaard på imponerende vis styr over begivenhederne. 21-12, 21-13 endte andet og tredje sæt.

- Midtgaard er virkelig vokset. Han har vundet tre kampe i træk, og var inden da to gange i tre sæt mod Vittinghus. Hatten af for hans formkurve. Det lover godt inden kvartfinalen, for nu ved vi, at vi kan vinde anden herresingle mod både Aarhus Elite og Værløse, siger Peter R. Jensen.

Med stillingen 3-3 skulle det hele afgøres Golden Set. Gæsterne fravalgte først damesingle, hvorefter VEB fjernede herresingle. Herefter sagde Aarhus Elite nej tak til mixeddouble, hvorefter Peter R. Jensen havde valget mellem dame- og herredouble. Han valgte sidstnævnte og satte Peter Steffensen og Robert Blair sammen. Det blev ingen succes. VEB-parret tabte 15-21 til Kasper Henriksen og Anders Skaarup Rasmussen i en kamp, hvor især Peter Steffensen kom til kort.

- Det var fint for os at teste Peter Steffensen og Robert Blair sammen. Måske skal de have en chance mere mod Greve. Nu må vi se. Det kommer også an på omfanget af Simon Mollyhus' skade, fortæller Peter R. Jensen, der bestemt ikke var imponeret af Mollyhus/Blairs indsats.

- Det er skidt og ærgerligt, at deres samarbejde ikke fungerer. Det er ellers to på papiret dytige spillere.

Med det ene point avancerede VEB til femtepladsen. Aarhus Elite og Værløse har lige mange point på tredje- og fjerdepladsen, og de to hold mødes i Århus i sidste spillerunde. Alt tyder på, at VEB spiller kvartfinale mod taberen af dette opgør.

Se René Di Nardos billeder fra kampen mod Aarhus Elite.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen