HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



23.03.2010
God VEB-start rakte ikke - tabte 1-4 til Aarhus Elite i DM-kvartfinale

VEB’s sæson er slut. Tirsdag aften måtte vendelboerne forlade Århus med et 1-4 nederlag i kvartfinalen til Aarhus Elite Badminton. Havde hele holdet ramt samme høje niveau, som Dorte Ledet og Rune Dyhr gjorde i åbningskampen, er det langt fra utænkeligt, at VEB skulle have spillet semifinale Langfredag mod Team Skælskør-Slagelse.

De to skagboer var på forhånd de måske mest undertippede på VEB’s hold. Men de gik frisk til opgaven mod Louise Hansen og landsholdsspilleren Rasmus Bonde. VEB-parret vandt 21-12 i første sæt. Publikum i Store Stadionhal kiggede måbende og forstod ingenting - dog var en snes medrejsende VEB-fans i vældigt godt humør.
 
I andet sæt overtog århusianerne styringen, og det mønster fortsatte i tredje sæt. Men skagboer er et stædigt folkefærd. Rune og Dorte troede hele tiden på det og holdt sig inde i kampen, selv om Dorte i denne fase havde store problemer, når hun servede til Rasmus Bonde. VEB-parret var bagud 7-11 og senere 18-19. Herfra vandt de tre bolde i træk. Rune fejrede den uventede sejr med at hoppe en halv meter op i luften - se fotos. Aftenens ubetinget største VEB-lyspunkt. Flot, Dorte og Rune.
 
Med sejren i mixeddouble var stillingen 1-1. Camilla Sørensen fik en lektion af kineseren Cai Jia Ni. Første sæt endte 21-17 til den velspillende kineser, men Camilla fulgte godt med, og der var mange lange dueller. Da Camilla i andet sæt bragte sig foran 4-1, så det efterhånden lovende ud. Desværre erobrede Cai Jia Ni efterfølgende 11 point i træk - og i denne fase blev motoren pillet ud af Camillas ben i en grad, vi aldrig har set tidligere i VEB-regi. 

- Det var mærkeligt at se, hvordan Camilla gik kold, undrede træner Peter R. Jensen sig.
 
Det blev 2-1 til hjemmeholdet, da Jan Ø. Jørgensen besejrede Eric Pang i to sæt (21-12, 21-19). VEB’s hollænder forsøgte sig med en ny taktik mod den århusianske publikumsfavorit. Han spillede mere offensivt og satsede mere end normalt. I første sæt var han tydeligvis utryg og lavede mange fejl, men i andet sæt blev det for alvor spændende. Desværre for Pang og VEB vandt Jan Ø. 21-19, da VEB-spilleren smashede i nettet.
 
Nu var kravet en sejr og udligning til 2-2 i anden herresingle. Det så lovende ud for Kristian Midtgaard, da han efter at have tabt første sæt 14-21 knuste inderen Anand Pawar med 21-11 i andet sæt. Pawar formåede dog at sadle om i tredje sæt, hvor han hurtigt bragte sig foran 7-2 og senere 15-10. Det lignede en afgørelse, men Midtgaard overtog for en stund initiativet og reducerede til 14-15, inden han tabte sættet 16-21.
 
- Jeg var ikke træt, men min dårlige start i tredje sæt blev dyr, og fra 15-14 spillede han nogle gode bolde, ærgrede Kristian Midtgaard sig.
 
Bagud 1-3 skulle VEB vinde både dame- og herredoublen for at fremtvinge et Golden Set. Spændingen forsvandt desværre hurtigt. Helene Kirkegaard og Mette van Dalm kunne slet ikke stoppe det offensivt spillende århusianske par, Lena Frier og Line Kruse. Sidstnævnte blev der dømt servefejl mod fem-syv gange. Kruse kæmpede således sin egen personlige kamp med servedommer Lis Kjær. I selve spillet var der dog klasseforskel. Især Helene Kirkegaard lignede en spiller, som havde fået det forkerte ben ud af sengen. Aftenens klart største VEB-skuffelse.
 
Bagud 1-4 var der århusiansk jubel. Og på banen ved siden af nyttede det ikke noget, at VEB’s herredouble for stort set første gang i sæsonen lignede en konstellation, der havde tænkt sig at vinde. Det var synd for Peter Steffensen og Simon Mollyhus, at de ikke fik lov til at spille færdig. De førte 11-7 i første sæt og virkede veloplagte og tændte.
 
VEB’s formand, Jan R. Jensen, ærgrede sig over nederlaget og var samtidig også irriteret.
 
- Det er vores sæson i en nøddeskal. Vi har ikke haft hele holdet oppe at ringe på én gang. Vi havde chancen i aften, men slog ikke til.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen