HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



08.09.2010
VEB er favorit – men ”skovserne” er farlige

På papiret vinder VEB torsdagens hjemmekamp mod oprykkerne fra Skovshoved. Det viser denne gennemgang af de enkelte kampe. Det kræver dog, at VEB får tingene til at fungere bedre end mandag aften i Greve.

Kommer VEB-spillerne ud til kampen som sultne løver, vinder de. Til gengæld erkender vi også, at Skovshoved har en reel chance for at skabe overraskelsen og rejse hjem fra Frederikshavn med en 4-2 sejr, hvis VEB-spillerne går på banen med den forkerte indstilling.

2. herresingle:
Kristian F. Midtgaard – Niels Christian Kaldau 65-35

Selvom Kristian tabte i Greve, så ved vi også, at han som regel gør det godt i Arena Nord. Kaldau har en lang fortid i toppen af dansk badminton, men har trappet ned de senere år. Kristian burde kunne sætte et tempo, som gør ondt på Kaldau. Vi håber på endnu en sikker sejr til VEB. Det skal dog bemærkes, at det er gæsterne, som har valgt, at anden herresingle skal være kampens første opgør. Det tyder på, at Skovshoved forventer en sejr til rutinerede Kaldau.

1.herresingle:
Eric Pang – Christian Lind Thomsen 70-30

Eric gjorde i premieren, som han plejer mod Persson, og kørte en sikker sejr hjem, selv om han var lidt presset i første sæt (var bl.a. bagud med 15-19). I dagens opgør møder han fighteren Christian Lind. Vi vil helt sikkert få nogle lange dueller, men Eric er lige den tand skarpere end Lind, som gør, at han bør køre en sikker sejr hjem. Lind spillede indtil for et år siden anden herresingle for Aarhus, og her led Pang et af sine mest skuffende nederlag i Badmintonligaen.

Damedouble:
Rikke Axelsen/Lotte Vestergaard – Pernille Harder/Mette Schjoldager 20-80

De få glimt, der blev vist på TV 2 Sport af damedouble-opgøret, viste et godt fightende VEB-par, som slap flot fra mødet med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Den fight ved vi, de også vil levere torsdag aften, men det rækker desværre nok ikke til sejr mod det rutinerede ”skovser-par”, som nok vil køre en forholdsvis sikker sejr hjem. Lotte er i øvrigt i lykkelige omstændigheder, så dette bliver formentlig hendes sidste optræden i VEB-trøjen.

Mixeddouble:
Thomas Laybourn/Anastasia Russkikh – Morten Spurr Madsen/Julie Houmann 80-20

Vendsyssels to nye verdensklassespillere skal spille en sikker sejr i hus. Det gælder om at få samspillet til at fungere bedre end i Greve. Selv om parret i glimt viste sin klasse i Greve, så bar opgøret også præg af, at de er meget forskellige som spilletyper. Men lige meget hvad, bør der ikke være tvivl om, hvem der torsdag står som vindere. Skovshoveds Julie Houmann er dog én af Danmarks bedste mixedspillere, så nemt bliver det ikke.

Damesingle:
Camilla Sørensen – Mette Viscovich 80-20

”Bette” vandt sikkert i Greve og skal også vinde denne kamp. Mette Viscovich vil helt sikkert som altid gøre det svært for ”Bette”, men den gamle topspiller bør ikke længere kunne følge med i VEB-spillerens tempo.

Herredouble:
Jonas Rasmussen/Simon Mollyhus – Mads Pieler Kolding/Jonas Glyager 70-30

Efter mandagens skuffende nederlag  (de styrede kampen totalt, misbrugte to matchbolde og gik i opløsning i tredje sæt) må vi forvente et topmotiveret VEB-par. Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus har så høj klasse, at de bør køre en sikker sejr mod den talentfulde Mads Kolding og Jonas Glyager. Vi kan håbe på en double, som holder højt niveau, ligesom spillerne normalt alle gør. I forhold til sæsonpremieren i mandags har Skovshoved foretaget én rokering, og målet med den har givetvis være at forstærke netop herredoublen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen