HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



05.10.2010
Godt gået i Gentofte af VEB

Så lykkedes det endelig for VEB at vinde over Gentofte. Efter to skuffende nederlag i de foregående par sæsoner vandt VEB tirsdag aften 4-2 på udebane over den hæderkronede klub nord for København.

Lauren Todt vandt første sæt og fightede flot i sin ligadebut. Foto: Lars Johansen, www.fjerbolden.dk

Eric Pang sørgede for en ønskestart, da han besejrede formstærke Scott Evans 21-15, 21-16. Netop den duel var på forhånd vurderet til at være meget afgørende for kampens udfald, så optimismen bredte sig efter Pangs tredje sejr i tre kampe i denne sæson.

- Pang var igen 100 procent klar fra start, og han havde hele tiden styr på kampen, fortæller VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Selv om debutanten Lauren Todt som ventet tabte til Camilla Overgaard i damesingle, slap amerikaneren fint fra sin første optræden i ligaen. Hun vandt overraskende første sæt med 23-21, men tabte derefter 9-21, 10-21.

Kristian Midtgaard bragte VEB foran 2-1, da han vandt 21-13, 21-16 over Morten Tolver Kronborg. I andet sæt var VEB-spilleren bagud 5-10, men snuppede seks point i træk. Flot af Midtgaard, som siden nytår har haft en dejlig vane med at vinde sine kampe.

Gentofte udlignede til 2-2 med en favoritsejr i damedouble, men VEB's unge konstellation forskrækkede modstanderne i første sæt. Det vandt Rikke Axelsen (17 år) og debutanten Kristina Weesgaard (16 år) med 21-18. Desværre tabte de efterfølgende 12-21, 14-21. Men absolut godkendt af VEB-pigerne.

- Fantastisk af både vores damesingle og damedouble. Som Jonas Rasmussen meget rigtigt sagde: Deres indstilling smittede af på hele holdet. Stor ros til alle tre. De tager fra Gentofte med en god følelse, lyder det fra sportschefen.

Kampen skulle nu afgøres i herredouble og mixedddouble.

I herredouble tabte Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus første sæt til Christian Skovgaard og Christoffer Bruun, men heldigvis for VEB var der ingen tvivl om andet og tredje sæt. Dem vandt VEB-parret med 21-10 og 21-11.

- Første sæt var kampens største skuffelse, men de samlede spillet op og vandt kampen. Det skal de have ros for. De har dog ikke råd til så store udsving i resten af sæsonen, mener Peter R. Jensen.

Herefter var det op til Anastasia Russkikh og Thomas Laybourn at sikre VEB en 4-2 sejr og dermed alle tre point. Det lykkedes, selv om Gentofte tydeligvis havde forstærket sin mixeddouble i troen på, at de kunne slå Russkikh/Laybourn. VEB-parret vandt 21-15, 21-18.

- Det stod 14-14 i andet sæt, men vi havde styr på det. De spillede det spil, de skal. Det vil sige, de havde initiativet, angreb og slog bolden ned, fortæller Peter R. Jensen.

Med sejren står VEB noteret for seks point efter tre runder. Det rækker til en fjerdeplads. VEB spiller igen på mandag, hvor det gælder nr. tre, Værløse, på udebane.

Se den aktuelle stilling i Badmintonligaen

Lars Johansen fra www.fjerbolden.dk var på plads i Gentofte. Se de mange billeder her.








VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen