HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



08.10.2010
Eric Pang spiller åbningskamp i Farum Arena mod skrækmodstander

VEB møder mandag aften Værløse på udebane i Badmintonligaen. Det er tredje gang ud af fire mulige i denne sæson, at VEB spiller på udebane.

- Vores udgangspunkt er det samme som i tirsdags i Gentofte. Værløse er endnu større favoritter i damesingle og damedouble, mens de fire sidste kampe ser tætte ud. Vi går derfor efter 3-3 og en sejr i Golden Set, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Sådan spilles kampene

Går det, som VEB håber, bringer gæsterne sig foran med 2-0 i første runde. Eric Pang er ganske vist oppe mod sin "skrækmodstander" i Badmintonligaen. Pang har tabt to af de tre seneste ligaopgør mod Kasper Ipsen, men VEB's hollænder er ubesejret i denne sæson og tørster efter revanche.

I mixeddouble har Værløse erstattet Anders Kristiansen med Peter Mørk. Det er sket for at styrke herredoublen. Med andre ord skal VEB-parret Anastasia Russkikh og Thomas Laybourn vinde denne kamp over Karina Sørensen og Peter Mørk.

I tredje kamp skal Kristian Midtgaaard møde Emil Vind. Midtgaard kommer med to sejre i træk. Han har tidligere både vundet over og tabt til Vind. Det ligner en meget tæt kamp.

Det gør opgøret mellem Tine Baun (tidligere Rasmussen) og Lauren Todt til gengæld ikke. Sorry, Todt, men du er oppe mod overmagten i Farum Arena.

I femte kamp er det helt sikkert Værløses plan, at Rasmus Bonde og Anders Kristiansen skal besejre Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus. VEB-parret har endnu ikke fået samarbejdet til at fungere optimat, men de har trods alt to sejre ud af tre mulige.

Især for Simon Mollyhus rummer opgøret mange spændende perspektiver. Molly mistede jo i sommerferien sin status som landsholdsspiller. Sammen med Anders Kristiansen udgjorde han i flere sæsoner en stær international double. Samarbejdet stoppede for halvandet år siden. I stedet var det meningen, at han skulle spille samme med Rasmus Bonde, men det makkerskab nåede aldrig for alvor at komme i gang.

Mandag aften står Molly ansigt til ansigt med sine to tidligere doublemakkere, og det endda i Værløse, Mollys gamle klub. Det er første gang, at Molly spiller i VEB-trøjen i Farum Arena. Sidste år var han syg.

Aftenen i Farum Arena slutter med damedouble, hvor VEB's teenagerpar, Rikke Axelsen og Kristina Weesgaard, møder Anne Skelbæk og Maria Helsbøl.





VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen