HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



11.10.2010
VEB førte 2-0 over Værløse, men tabte 2-4

VEB var foran med 2-0, men tabte 2-4 i Værløse. I den sjette og sidste kamp tabte Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus 18-21, 29-30 til Martin Lundgaard og Rasmus Bonde.

Cifrene fortæller alt om dette tætte drama, hvor VEB-parret havde seks-syv sætbolde. Desværre tippede kampen over til hjemmeholdets fordel, bl.a. fordi Jonas Rasmussen havde store problemer med at serve. Synd for VEB-parret og især Simon Mollyhus, som først rejste sig fra sygesengen mandag middag.

- Det var ærgerligt, at vi ikke fremtvang et afgørende sæt i herredoublen, men generelt leverede vi faktisk en god kamp, hvor kun Kristian Midtgaard skuffede, vurderer sportchef Peter R. Jensen.

Det begyndte perfekt for VEB.

Anastasia Russkikh - netop hjemvendt fra Bulgarien med to internationale sejre - og Thomas Laybourn bragte planmæssigt VEB foran 1-0. Parret vandt 21-12, 21-16 over Karina Sørensen og Peter Mørk. Det var Russkikh og Laybourns tredje sejr i træk.

- Det er meget opløftende, at de igen sætter sig i respekt og viser, at de er klar fra start. Deres resultater aftvinger respekt hos modstanderne, mener Peter R. Jensen.

I første herresingle øgede Eric Pang føringen til 2-0. Pang besejrede Kasper Ipsen med 21-18, 9-21, 21-16. En sejr, som smagte ekstra godt for VEB's hollænder, som traditionelt har det svært mod Kasper Ipsen. En historie, som gentog sig i aften.

Pang vandt første sæt, selv om han var bagud med 12-16. I andet sæt gik Kasper Ipsen fra 5-4 til 13-4 - så var det sæt afgjort. Pang havde således al mulig grund til at hænge med mulen inden tredje sæt, men han rystede hurtigt de ydmygende cifre af sig og tog stikket hjem i afgørende sæt efter bl.a. følgende stillinger undervejs (med Pang nævnt først): 3-1, 6-2, 8-6, 12-7, 12-10, 15-11, 15-14, 17-14 og 18-16.

Flot af Pang, som havde tabt to af de tre seneste ligaopgør til den altid ivrigt kæmpende Værløse-spiller.

Men så begyndte nedturen. Især Kristian Midtgaards nederlag i anden herresingle var en skuffelse. Ventet var det derimod, at Lauren Todt tabte til Tina Baun, og at Rikke Axelsen og Kristina Weesgaard tabte i damedouble.

- Vi ved desværre, at der ind imellem er for store udsving i Midtgaards spil. Det er længe siden, vi har oplevet det, men i aften var det ikke godt, erkender Peter R. Jensen.

Herefter fulgte dramaet i herredouble, hvor Værløse var ramt af afbud fra landsholdsspilleren Anders Kristiansen. Det gav plads til veteranen Martin Lundgaard, som desværre var skarp nok til at knække Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus.

Se billeder fra kampen her.

VEB's næste opgave er tirsdag 9. november hjemme mod oprykkerne fra Ikast.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen