HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



08.11.2010
Ikast-træner: - Vores mål er at få 3-3 i Frederikshavn

Gæsterne fra Ikast sætter næsen op efter at fremtvinge et Golden Set, når de tirsdag aften går på banen i Arena Nord mod VEB.

Midtjyderne pillende træner, Sune Gavnholt, udtaler til klubbens hjemmeside:

- Det bliver uden tvivl en rigtig svær kamp, som kan blive 5-1 til Vendsyssel, hvis alt falder ud til deres fordel. Vores mål er at få 3-3 og dermed fremtvinge et Golden Set, og det tror jeg på, er muligt. Vi fokuserer på egne styrker, og det at vi er et sammenspillet hold, som fungerer godt socialt og kender hinandens svagheder og styrker. Træningen har fungeret godt i længere tid, og dermed er der også grundlag for, at vi kan drille dem lidt, selv om der ikke er kalkuleret med point i denne kamp. Det vil bare være et plus, som vi går efter at sætte på kontoen.

Om kampen skriver Ikast endvidere: 

"Der venter en svær udekamp i Frederikshavn. Vendsyssel er som bekendt et hold, som har forstærket sig meget til denne sæson ved køb af tre spillere udefra; Thomas Laybourn, Anastasia Russikikh og Jonas Rasmussen. De ligger lidt overraskende kun på en 5. plads, men med kvaliteten af de spillere, de har på deres hold, så skal Ikast, som udelukkende består af spillere, som træner i klubben til daglig, præstere optimalt for at få point med hjem derfra.

Det er slet heller ikke umuligt, da der er fine chancer i 2. hs med Jeppe Lund mod Kristian Midtgaard, Kristina Ludikova er storfavorit mod Lauren Todt og til sidst er der måske en åbning i mixdoublen, alt efter hvor alvorlig Thomas Laybourns skade er fra French Open. Thomas spiller med den ældre og rutinerede Dorthe Ledet mod to liga-debutanter i form af Anders Larsen og Katrine Kold. Anders og Katrine er et produkt af Ikasts egen afdeling, og vi er rigtig glade for igen at kunne give debut til nogle af de unge fremafstormende spillere. 

Sune Gavnholt kommer på en svær opgave imod ubesejrede Eric Pang i 1. herresingle, som har haft en god sæson indtil videre. Det samme er gældende i de to rene doubler; stortalentet Kim Astrup er sat sammen med den mere rutinerede doublespiller Henrik K. Hansen, for at ryste posen lidt, og se hvad det kan gøre i en kamp mod den tidl. verdensmester Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus. Til sidst har Henriette Hansen igen fundet vej tilbage til holdet sammen med canadiske Fiona McKee, som skal op imod Anastasia Russkikh og ungdomsspilleren Rikke Axelsen.

 




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen