HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



09.11.2010
VEB vinder 5-1 over Ikast - men havde problemer undervejs

VEB vandt 5-1 over Ikast, men bundholdet var i den grad tæt på at overraske hjemmeholdet i Arena Nord i Frederikshavn. Ved stillingen 1-1 vandt Ikast første sæt i damedouble, og Jeppe Lund sejrede i første sæt og bragte sig foran 8-3 i andet sæt mod Kristian Midtgaard...

- Vi taber. Jeg kunne mærke det inden kampen, lød det fra én af mange nervøse og skuffede tilskuere.

- Rolig nu. Det er ikke slut endnu. Vi skal nok hive den hjem, sagde sidemanden.

Heldigvis fik sidstnævnte ret. Efter at have tabt 20-22 i første sæt vandt Rikke Axelsen og Anastasia Russkikh med 21-15 og 21-9.

Det var første gang, at den 17-årige strandbynit smagte sejrens sødme i Badmintonligaen. Som cifrene antyder, varede det længe, inden Russkikh (nr. 10 på verdensranglisten i damedouble) og Axelsen fandt fodslaw.

- Vi havde meget svært ved at få det til at fungere. Jeg er slet ikke vant til at spille på den måde, som hun (Russkikh, red.) vil, indrømmede Rikke Axelsen efter kampen.

Stemningen i Arena Nord steg yderligere, da også Kristian Midtgaard vendte udviklingen i anden herresingle. Den 30-årige VEB-spiller tabte 13-21 i første sæt og var altså bagud 3-8 i andet sæt, som han dog vandt 21-13. I tredje sæt var der ingen tvivl. Det snuppede Midtgaard i overbevisende stil (21-11).

- Jeg troede på det hele tiden, og jeg ved, at han (Jeppe Lund, red.) ind imellem ryger ned i et sort hul. Det skete i andet sæt, og samtidig lavede jeg færre fejl. Og så betyder det altså meget at spille heroppe. Det giver lige lidt ekstra, smilede en glad Kristian Midtgaard efter sæsonens tredje sejr i fem ligakampe.

Det stod som ventet 1-1 efter de to første kampe. Hjemmebanedebutanten Lauren Todt tabte 9-21, 11-21 til Ikasts ubesejrede tjekke, Kristina Ludikova. I første sæt var VEB-spilleren nervøs og lavede for mange fejl. Det blev bedre i andet sæt, men en stensikker Ikast-sejr.

Sune Gavnholt fulgte pænt med Eric Pang i første sæt, men cifrene 21-16, 21-11 vidner om, at hollænderens femte sejr i fem ligakampe i denne sæson ikke var i farezonen.

Foran 3-1 var det nu op til Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus at sikre sejren i herredouble. Og hvor var det dejligt at se VEB's nye double levere en overbevisende præstation. Samarbejdet har knirket i sæsonåbningen, men i aften var rusten væk. Molly og Jonas var på toppen og tillod ikke stortalentet Kim Astrup og Henrik K. Hansen at komme i gang. 21-12, 21-7 vandt VEB-parret.

Skagboerne Dorte Ledet og Rune Dyhr - indkaldt som erstatning for hofteskadede Thomas Laybourn - sørgede for, at sejren for anden hjemmekamp lød på 5-1. Dorte og Rune sejrede 21-14, 21-14 over Katrine Kold og Anders Larsen, begge ligadebutanter.

Sejren ændrer ikke ved VEB's position som nr. 5 i Badmintonligaen. Århus vandt overraskende 4-3 over Skælskør/Slagelse, og derfor er jævnbyrdigheden i Top 6 uventet stor:

1. Greve 13 point
2. Værløse 12
3. Skælskør/Slagelse 11
4. Århus 10
5. VEB 9
6. Lillerød 8

Se hele stillingen her.

VEB spiller tirsdag 16. november ud mod Lillerød, og torsdag 25. november kommer Skælskør/Slagelse til Frederikshavn.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen