HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



12.11.2010
Tæt kamp i vente mellem Lillerød og VEB

- Kampen er meget vigtig i vores bestræbelser på en plads i Top 4. Vi skal have mindst to point med hjem fra Lillerød, men det bliver svært. Det kræver, at vi rammer dagen og alle præsterer 100 procent.

Eric Pang har en god statistik mod Peter Mikkelsen, og hollænderen skal vinde, hvis VEB skal have point med hjem fra Lillerød.

Sådan siger sportschef Peter R. Jensen efter fredagens offentliggørelse af de to hold, som tirsdag aften tørner sammen i Lillerød-hallen.

- Min fornemmelse er, at det bliver lige så tæt, som tabellen siger. Vi ligger jo nr. fem og seks, og kun ét point skiller os, bemærker sportschefen.

Se de to hold her.

Lillerød er storfavorit i damedouble og favorit i anden herresingle. Hos VEB bør Eric Pang vinde første herresingle over Peter Mikkelsen, ligesom vendelboerne har en fordel i både mixeddouble og herredouble. Damesinglen ligner et helt åbent opgør mellem Lillerøds Karina Jørgensen og VEB's Anna Rice, som får comeback i den sorte VEB-trøje.

- Bortset fra damedouble er der generelt tale om udelukkende meget åbne kampe, så der venter os en spændende aften, vurderer Peter R. Jensen.

Lillerød har i forhold til tirsdagens flotte 5-1 sejr over over Skovshoved styrket sin mixeddouble. Det ser på papiret lidt overraskende ud, da VEB jo her stiller op med Thomas Laybourn og Anastasia Russkikh. Måske regner nordsjællænderne med endnu et afbud fra Laybourn, men heldigvis er den stærke VEB-spiller tilbage i træningslokalet efter hofteskaden, som tvang ham til at melde afbud til hjemmekampen mod Ikast.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen