HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



15.12.2010
Sæsonens anden udesejr: VEB vinder 4-2 på Fyn

Uden Camilla Sørensen, Thomas Laybourn og Lauren Todt var det med en vis nervøsitet, at VEB onsdag aften gik på banen i Odense. Heldigvis lykkedes det at vinde 4-2 og dermed erobre alle tre point, men i tre af de fire kampe, som VEB vandt, var Odense tæt på at gøre livet surt for gæsterne.

- Spillerne gjorde lige nøjagtigt nok. Det var ikke prangende, men vi vandt fire kampe, og jeg følte, vi havde styr på det - også i de tætte kampe, siger VEB's sportschef Peter R. Jensen.

Opgøret i den fynske hovedstad begyndte planmæssigt. Stillingen var således 1-1 efter første runde, hvor Eric Pang dog blev tvunget til at arbejde mere for sejren end ønsket i opgøret mod Misha Zilberman fra Israel.

Pang vandt første sæt med 21-14, men tabte 17-21 i andet sæt. I tredje sæt var Pang konstant i front, og fra 15-13 kørte han sikkert sættet og sejren hjem (21-15).

Lærke Folsted, som afløste en skadet Lauren Todt, kunne som ventet ikke ufordre Petya Nedelcheva. Den stærke bulgarer er nr. 15 på verdensranglisten, og hun er uden tvivl ligaens næstbedste damesingle. Lærke tabte 7-21, 8-21.

Kristian Midtgaard
bragte VEB foran 2-1 med en sejr i to sæt over Steffen Rasmussen. Midtgaard vandt 26-24, 21-16.

I første sæt førte Midtgaard bl.a. med 20-17. Han vandt på sin syvende sætbold efter selv at have overlevet én sætbold. I andet sæt førte Midtgaard 14-9, kom bagud 15-16, men vandt herefter seks bolde i træk.

VEB kom på 3-1, da Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus besejrede Michael Jensen og Michael Them med 21-19, 21-18. De fynboer, som er uden sejre efter oprykningen til Ligaen, fulgte med til 19-19 i første sæt, men så stoppede den fynske fest. Troede de fleste.

Molly og Jonas var flere gange foran med fire point i andet sæt, men Odense-parret blev ved med at true VEB-favoritterne. Og stemningen steg mærkbart, da Michael Them og Michael Jensen udlignede til 18-18. Heldigvis modstod VEB-parret presset.

Føringen på 3-1 fik sportschef Peter R. Jensen til at ånde lettet op. Nu var nedrykningsspøgelset 100 procent sikkert forsvundet. Men sportschefen fik mere at glæde sig over denne decemberaften i H.C. Andersens fødeby.

Anastasia Russkikh og Rune Dyhr (der fik fiduspokalen) sørgede nemlig for, at alle tre point kom med hjem til Frederikshavn og Skagen. De to VEB-spillere bor til daglig i henholdsvis Skt. Petersborg og Sæby, men ligesom mod Skælskør/Slagelse gjorde de det fint i Odense. Og i aften blev det også til en sejr i to sæt (21-15, 21-17) over Sara Thygesen og Tore Vilhelmsen.

Odense pyntede på resultatet med en sejr i tre sæt i den afsluttende damedouble. Rikke Axelsen og Kristina Weesgaard vandt ellers første sæt med 21-19 over Mia Sejr Nielsen og Camilla Martens, men tabte derefter 12-21, 14-21.

- Nu kan vi håbe på, at Gentofte snupper mindst ét point fra Aarhus på mandag, så kan vi med en 4-2 sejr i sidste spillerunde hjemme over Aarhus slutte grundspillet på fjerdepladsen, men det kræver også, at Skælskør/Slagelse får alle tre point mod Lillerød, siger Peter R. Jensen.

Se stillingen i Badmintonligaen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen