HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



06.01.2011
Skidt for VEB: Thomas Laybourn ikke med mod Aarhus

VEB bliver desværre nødt til at undvære Thomas Laybourn i tirsdagens spændende hjemmekamp mod Aarhus, hvor det afgøres, om VEB slutter på fjerdepladsen i grundspillet.

Thomas Laybourn, nr. 1 på verdensranglisten i mixeddouble, vandt ellers sin første kamp ved Super Serie-finalerne, der begyndte onsdag i Taiwan, men knæet kunne ikke klare strabadserne.

- Det så godt ud i går og føltes også godt, men jeg har trukket mig, da knæet er hævet. Oplægget hjemmefra var, at jeg skulle tage en kamp ad gangen og se, hvordan knæet reagerede på den øgede belastning. Hvis der var en forværring, så skulle jeg trække mig. Derfor er det det rigtige at trække sig - komme hjem og få undersøgt knæet igen, og fortsætte med min genoptræning, siger Thomas Laybourn til www.badminton.dk.

VEB-spilleren har allerede fået scannet knæet og fik inden afgangen slået fast, at der ikke er tale om en korsbåndsskade eller tilsvarende skade – men hvad er det så præcist, der er i vejen?

- Jeg aner det ikke, og det er der mange andre, der heller ikke gør, men vi tror og håber på, at jeg kan træne mig ud af problemerne, så vi ikke skal ind og "kigge" i knæet, forklarer Laybourn. 

VEB skal vinde over Aarhus for at have en chance for at slutte på fjerdepladsen, som sikrer holdet hjemmebanefordel i kvartfinalerne.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen