HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



27.01.2011
Vinder over verdensmestre - følg Jonas live på TV2Sport

VEB's Jonas Rasmussen og Mads Conrad-Petersen fra AB Aarhus fortsætter med at imponere. I dag spillede parret sig frem til kvartfinalerne i Korea Premier Super Series. Det skete med en imponerende sejr over de kinesiske verdensmestre Fu Haifeng og Cai Yun. Jonas Rasmussen og Mads Conrad vandt med 21-18, 17-21, 21-13.

 - Det er helt vildt det her. Det overgår min vildeste fantasi. Jeg havde slet ikke troet, at vi ville stå i kvartfinalen, men det gør vi jo så. Det er så vildt, siger en tydelig lykkelig Mads Conrad til www.badminton.dk.

De to danskere tog første sæt med 21-18, og det var med til at give tro til det forholdsvis nye danske par. Kineserne vandt andet sæt med 21-17, men i tredje sæt er der kun danskerne på banen. En overbevisende sætsejr på 21-13 sender de to danskere i kvartfinalen mod landsmændene Carsten Mogensen og Mathias Boe.

- Vi er ikke blevet bedre spillere, siden vi spillede i Malaysia, men vi har mentalt overskud. Det giver en ekstrem selvtillid, at vi kan slå vores finalemodstandere fra sidste uge og så verdensmestrene. Vi har bare overskud i hovedet lige nu, udtaler Mads Conrad til www.badminton.dk.

Mathias Boe/Carsten Mogensen tabte senest de to par mødtes, men sejren ved Copenhagen Masters og sejren over Fu/Cai gør ikke Rasmussen og Conrad til favoritter.

- De ligger nummer et i verden, og de er favoritter. Men det kan da godt være, at de gør ind til kampen med en anden indstilling, end de gjorde ved Masters. Nu har de set, at vi kan slå nogle af de gode par, siger Mads Conrad-Petersen.

Kvartfinaledagen kan følges live på TV2Sport fra klokken 05.00 fredag morgen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen