HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



28.01.2011
International badmintonturnering tre år i Frederikshavn

Arena Nord og Vendsyssel Elite Badminton danner de næste tre år ramme om badmintonturneringen Forza Denmark International. Turneringen afvikles i Arena Nord i Frederikshavn og forventes at få deltagelse af 300-400 deltagere fra hele verden. Det er typisk spillerne uden for Top 20 på verdensranglisten, der deltager i denne turneringsserie, som er den højst rangerende i organisationen Badminton Europe, hvis præsident i øvrigt er Poul-Erik Høyer.

  Badminton Europe har i flere år efterlyst en International-turnering på dansk grund, og nu bliver ønsket altså opfyldt. Den første udgave af Forza Denmark International spilles i dagene 4.-8. maj 2011. Der bliver en præmiesum på 15.000 dollars

- Det er en kæmpe, men meget spændende udfordring for Vendsyssel Elite Badminton. Turneringen giver os forhåbentlig nogle sportslige muligheder, som gør os endnu stærkere i Badmintonligaen, ligesom Frederikshavn Badminton Academy bliver profileret. Det samme gør badmintonsporten generelt, hvilket gerne skulle betyde, at endnu flere drenge og piger melder sig ind i klubberne heroppe. Vi er også glade for at give de mange dygtige danske spillere en chance for at spille på hjemmebane, siger sportschef Peter R. Jensen fra Vendsyssel Elite Badminton.

Der findes p.t. kun én international turnering i Danmark, som giver point til verdensranglisten. Det er Denmark Open Premier Super Series i Odense. Med Forza Denmark International får danskerne pludselig fordel af hjemmebane i to internationale turneringer, og særligt dette års udgave er interessant, idet det bliver den første turnering, som tæller i kvalifikationen til OL i London 2012.

- Vi ved allerede, at flere spillere, som ligger meget højt på verdensranglisten, overvejer seriøst at deltage i Frederikshavn, fordi turneringen tæller til OL, siger Peter R. Jensen.

FZ Forza, som har hovedkontor i Brønderslev og er det suverænt største badmintonmærke i Danmark med en markedsandel på over 60 procent i de danske detailbutikker, har indgået en treårig aftale med Arena Nord og Vendsyssel Elite Badminton om afviklingen af Forza Denmark International. Det samme har Frederikshavn Kommune.

- Disse aftaler samt en fin samarbejdsaftale med Danmarks Badminton Forbund og Sport Event Denmark er afgørende forudsætninger for, at vi turde at sige ja til værtsskabet for en så stor turnering, understreger Peter R. Jensen.

Brand Manager Martin Lundgaard fra FZ Forza glæder sig allerede til maj.

- Det er fantastisk, at dansk badminton, VEB og Arena Nord har fået en europæisk topturnering til Frederikshavn. Det bliver en stærk turnering med kamp om de vigtige OL-point, og med spillested i Frederikshavn er det oplagt, at FZ Forza skal være en del af denne begivenhed. FZ Forza er dansk med faste rødder i Nordjylland. Vi ser med spænding frem til Forza Denmark International, som vi vil bruge til at danne ramme om en lang række aktiviteter, udtaler Martin Lundgaard.

Arrangementschef Dorthe Brassøe fra Arena Nord:

- Vi forventer, at turneringen giver 1200-1400 overnatninger i Frederikshavn, og dertil kommer omsætningen i restauranter og butikker. Det her er et godt eksempel på, hvad vi kan trække til byen, når ildsjæle i sportsklubberne og Arena Nord sætter sig sammen og udtænker spændende planer.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen