HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



06.02.2011
Dansk mesterskab til VEB-spiller - og Pang vinder i Holland

VEB's Jonas Rasmussen indfriede sammen med Mads Conrad forventningerne og vandt DM-guld i herredouble i Randers. Også Eric Pang strøg til tops ved de hollandske mesterskaber.

Efter afbud fra Mathias Boe og Carsten Mogensen var Jonas Rasmussen og Mads Conrad kæmpe favoritter, men specielt i andet sæt i søndagens finale var parret ude i problemer.

Emil Holst og Theis Christiansen, Solrød Strand, begyndte pludselig at spille frit. De pressede og svippede, mens Rasmussen og Conrad lavede uprovokerede fejl. Christiansen og Holst var foran 11-6 ved opholdet, skriver www.badminton.dk.

Holst og Christiansen fik for alvor gang i defensiven. Conrad og Rasmussen kunne ikke slå den ned, og samtidig fik de ikke lukket ned for egen defensiv. Men forskellen på de bedste og de næstbedste er, at de bedste lukker, når de skal. Efter at have været bagud stort set hele sættet, kom Conrad/Rasmussen på 16-16, og derfra sejrede rutinen.

Mads Conrad-Petersen og Jonas Rasmussen tog deres første danske mesterskab af lige så mange mulige efter sejr over Theis Christiansen og Emil Holst med 21-11 21-18.

Et stort til lykke fra VEB til Jonas Rasmussen, som allerede torsdag aften kan opleves i Skagen Badmintonhal, når VEB møder Lillerød i kvartfinalespillet.

VEB's unge damedouble, Rikke Axelsen og Kristina Weesgaard, nåede kvartfinalerne ved DM. De vandt i første runde knebent over et par fra arrangørklubben, og vandt uden kamp i anden runde.

I kvartfinalerne tabte Rikke og Kristina med 9-21, 17-21 til det finaleseedede Værløse-par, Maria Helsbøl og Anne Skelbæk.

Kristina Weesgaard kom med på afbud i damesingle, hvor hun i første runde tabte 17-21, 12-21 til fjerdeseeede Anne Marie Pedersen, Solrød Strand.

VEB havde også Kristian Midtgaard med i Randers. Han var desværre så uheldig at møde Peter Gade allerede i første runde. Midtgaard tabte 12-21, 8-21.

I Holland lykkedes det igen for VEB-spilleren Eric Pang at trække det længste strå i finalen mod ærkerivalen Dicky Palayma. Pang vandt 22-20, 15-21, 26-24.

VEB-spilleren førte med 19-10 i tredje sæt, men Palayma kæmpede sig tilbage i kampen og nåede endda at have tre matchbolde, inden Pang vandt tre bolde i træk - og dermed det hollandske mesterskab.

Naturligvis også et stort til lykke fra VEB til Eric Pang.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen