HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



07.02.2011
Thomas Laybourn overraskende med på VEB's hold mod Lillerød

VEB er overraskende i stærkeste opstilling, når holdet torsdag aften indleder kvartfinalespillet hjemme mod Lillerød.

Thomas Laybourn har været udenfor med en skade i en måned og deltog ikke ved sidste uges DM i Randers. Ikke desto mindre er verdens bedste mixeddoublespiller klar til at trække i sorte VEB-trøje.

- Laybourn er klar til at teste sit knæ i en kamp, og i modsætning til DM skal han kun spille én kamp, og derfor spiller han torsdag aften i Skagen. Det bliver spændende, og jeg glæder mig til at se Thomas spille igen, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Også Anna Rice hentes hjem fra Canada.

- Vi har revanche til gode mod Lillerød. Vi tabte 4-2 på udebane i grundspillet. Både Anna Rice og Eric Pang tabte deres kampe, så jeg ved, at de er meget sultne, udtaler Peter R. Jensen.

Han forudser et tæt opgør, hvor især de tre singler ser jævnbyrdige ud. Anna Rice skal møde Karina Jørgensen, der vandt DM-sølv, mens Eric Pang - nybagt hollandsk mester - står over for Peter Mikkelsen.

- Vi har stor respekt for Lillerød, der er sæsonens største positive overraskelse i Ligaen. De har undgået skader og har fået meget ud af deres hold. De har bl.a. fået point mod både Aarhus og Skælskør/Slagelse, udtaler Peter R. Jensen.

Lillerød indleder kvartfinaspillet med 4 point, VEB har 2, Skovshoved 1 og Gentofte 0. Holdene mødes kun én gang. De to bedste kvalificerer sig til kvartfinalerne. Et nederlag til Lillerød vil placere kniven for struben af VEB, inden det allerede søndag går løs ude mod Skovshoved, mens en sejr vil betyde et stort skridt mod kvartfinalerne.

For første gang i flere år afvikler VEB en hjemmekamp i Skagen.

- Vi har mange sponsorer i Skagen, så det er både for deres skyld og selvfølgelig de mange ungdomsspillere, at vi igen prøver at spille i Skagen. Jeg håber virkelig, at skagboerne møder talstærkt op. Der skulle gerne komme flere, end sidste gang vi spillede i Skagen, siger Peter R. Jensen.





VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen