HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



10.02.2011
VEB tabte 1-5 i en ellers flot kulisse i Skagen

Skagen skabte en flot og hyggelig kulisse om aftenens hjemmekamp mod Lillerød. Men der skal to til en tango, og for mange af VEB-spillerne havde ikke de rigtige dansesko på. Derfor udviklede opgøret i Skagen sig til en rigtig fuser uden stemning. Gæsterne var bedst og vandt fuldt fortjent med 5-1 - VEB's tredje nederlag i træk på hjemmebane.

Det begyndte fint for hjemmeholdet. Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus har for alvor fundet melodien sammen, og de vandt sikkert i to sæt (21-9, 21-9) over den tidligere VEB-spiller Peter Steffensen og DM-semifinalisten Mikkel Elbjørn.

Der blev dog hurtigt udlignet til 1-1. Dorte Ledet og Rune Dyhr - som afløstede sygdomsramte Anastasia Russkikh og fortsat skadede Thomas Laybourn - fulgte fint med i første sæt, som de desværre tabte 19-21. Herefter lavede de to rutinerede skagboer alt for mange fejl, og de tabte andet sæt med 12-21.

Nu var kravet mindst én og helst to VEB-sejre i næste runde, hvor Eric Pang mødte Peter Mikkelsen, mens Anna Rice stod over for DM-sølvvinderen Karina Jørgensen.

Anna Rice havde længe teten i første sæt, men tabte 17-21, 11-21. Karina Jørgensen var klart bedst. Set med VEB-øjne en skuffelse, at Lillerød vandt så sikkert. Og det blev værre endnu, for også Eric Pang blev den lille i opgøret mod Peter Mikkelsen.

Og her tager vi virkelig hatten af for Lillerød-spilleren, som spillede med stor omtanke og tålmodighed. Han begik få fejl og slog til på de rigtige tidspunkter, eksempelvis i første sæt, hvor han vendte 14-18 til 23-21, selv om Eric Pang var meget heldig på nettet.

VEB-spillerens "netruller-cirkus" fortsatte i andet sæt, og denne gang vandt Pang sættet med 21-16. I afgørende sæt fulgtes de to spillere ad til 14-14, men så var det igen Peter Mikkelsen, som holdt hovedet koldt, mens Pang blev for ivrig. 21-17 vandt Lillerød-spilleren og bragte sit hold foran 3-1.

Peter Mikkelsens sejrsbrøl kunne høres helt ude på Grenen. Forståeligt nok var han glad for at slå Eric Pang for anden gang i denne sæson, men han jublede formentlig også over, at han bevarede roen og undgik at lave fejl i den spændende duel.

Bagud 1-3 begyndte de første tilskuere at forsvinde fra hallen, og de gik ikke glip af det store. 16-årige Kristina Weesgaard og 18-årige Rikke Axelsen førte 14-13 i første sæt mod 37-årige Ann Nielsen og 35-årige Rikke Olsen Siegemund, men Lillerød-parret vandt 21-14, 21-11. 

I aftenens sidste kamp var Kristian Midtgaard oppe mod canadieren Stephan Wojcikiewicz. Midtgaard skal ikke høre et ondt ord om sit nederlag på 18-21, 15-21. Indstillingen var okay, men det er svært at gå på banen bagud 1-4, når holdkammeraterne har skuffet. Så er det altså nemmere at være foran 4-1...

Det var anden gang i denne sæson, at VEB gik pointløs fra en kamp mod Lillerød. Bemærkelsesværdigt er det, at VEB har tabt seks ud af seks singler i de to kampe.

At opgøret i aften sikkert var blevet meget mere spændende, hvis Laybourn og Russkikh havde spillet mixeddouble, er der vist ingen tvivl om, men det ændrer ikke ved, at VEB underpræsterede i halvdelen af aftenens kampe: Mixeddouble, 1. herresingle og damesingle.

Stillingen i pulje B:
1. Lillerød 7 point
2. Skovshoved 3 point
3. VEB 2 point
4. Gentofte 1 point

De to bedste kvalificerer sig til kvartfinalerne. Allerede søndag møder VEB Skovshoved på udebane.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen