HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



02.05.2011
Camilla Sørensen: - I Frederikshavn er der styr på tingene

VEB-spilleren Camilla Sørensen ser frem til sit comeback på fredag i Forza Denmark International i Frederikshavn. Vi bringer her en artikel med "Bette" fra www.badminton.dk.

- Det bliver sjovt at gøre comeback på hjemmebane. Jeg glæder mig helt vildt, men der er ingen tvivl om, at det bliver en anden Camilla Sørensen end tidligere, man ser.

Camilla Sørensen sprang i 2010 korsbåndet, og nu lysner det for alvor for den nordjyske damesingle. Skaden plejes stadig gennem genoptræning, men her syv måneder efter skadesepisoden, så er Camilla Sørensen igen klar til at spille. Comeback-turneringen bliver Forza Denmark International på hjemmebanen i Frederikshavn.

- Det vigtigste for mig er, at jeg kommer i gang. Mine forventninger til resultaterne er ikke høje. De er faktisk meget lave. For mig gælder det om at have en god fornemmelse på banen. Får jeg fem og fem, så er det fint, hvis jeg bare har en god fornemmelse i maven, når jeg går fra banen, så er jeg godt tilfreds, siger Camilla Sørensen.

- Det er klart, at det er svært at acceptere, at jeg ikke bare skal spille for at vinde, men det må jeg bare ikke forvente. Jeg må acceptere det, ellers går det galt, siger Sørensen.

Turneringen bliver den største af sin slags i den nordjyske by, og flere lokale spillere kommer til at debutere på den internationale scene på de nordjyske baner, og det er noget nordjyske Camilla Sørensen er glad for.

- Det betyder meget for byen, at Frederikshavn kan være vært for en turnering som denne. Mange af de unge spillere får lov til at spille en turnering, som de ellers skal til udlandet for. Det er en fantastisk oplevelse for dem, og det er dejligt for byen, siger Sørensen, som ikke er i tvivl om, hvorfor det netop blev Frederikshavn, der blev hendes comeback-sted.

- Jeg ved, at det hele er i orden her. Jeg skulle ikke stå på en bane i Budapest, hvor jeg ikke ved, hvad det er for et sted, og hvad det er for et gulv. I Frederikshavn er der styr på tingene, og der ved jeg, hvad jeg kommer til, og sådan skal det være for mig. Er jeg ikke klar og tryg ved det, så spiller jeg ikke. Jeg skal ikke tage nogen chance, siger Camilla Sørensen.

Skagboen skal møde hollandske Judith Meulendijks i sin comeback-kamp torsdag 5. maj.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen