HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.05.2011
Danske topspillere videre i herresingle - og Pang overvandt krise

Det lignede til at begynde med en nem sejr, da Eric Pang fredag aften mødte Rasmus Fladberg, men pludselig var VEB-spilleren bagud 7-12 i tredje sæt. Til stor glæde for VEB-tilskuerne i Arena Nord vandt Eric Pang med 22-20. Dermed er han klar til at møde Joachim Persson i kvartfinalerne lørdag formiddag.

Eric Pang vandt første sæt 21-9 og kom også bedst fra start i andet sæt, men gik totalt i stå og tabte 15-21. Bagud 7-12 i tredje sæt lignede det pludselig et farvel til VEB-singlen. Men Pang ville det anderledes, og på sin tredje matchbold bookede han billetten til kvartfinalerne.

Joachim Persson var også i tovene fredag aften, inden han i tredje sæt fik skovlen under Raul Must fra Estland. Dermed mødes Persson og Pang i en spændende lørdagskamp, hvor det er Pang, som har revanche til gode - ellers efter i mange kampe at have haft overtaget mod Persson.

De øvrige danske topspillere er ligeledes videre til kvartfinalerrne. Jan Ø. Jørgensen spillede to tætte sæt mod skotten Kieran Merriless, inden han vandt 22-20, 21-15.

17-årige Victor Axelsen slog den tredjeseedede Kestitus Navickas fra Litauen i to sæt, og endelig måtte Hans-Kristian Vittinghus ud u tre sæt, før han overvandt Ivan Sozonov (21-15 i tredje sæt).

Hans-Kristian Vittinghus boede i Strandby og Sæby de første godt fire år af sit liv, inden familien flyttede til Sjælland. Han har stadig familie i Frederikshavn og bor således hos sin mormor under Forza Denmark International.

- Det er hyggeligt, og jeg vil altid have et særligt forhold til området heroppe, fordi jeg stadig kommer her meget, fortæller Hans-Krisitan Vittinghus.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen