HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook24.05.2011
Ny herresingle til VEB – Peter Mikkelsen supplerer Eric Pang

Efter to år i København flytter 28-årige Peter Mikkelsen hjem til Jylland, hvor han i den kommende sæson skal repræsentere ligaklubben Vendsyssel Elite Badminton. Med Eric Pang og Peter Mikkelsen har VEB på papiret ligaens stærkeste herresingler. De ligger nr. 3 og 7 på den danske rangliste. Nærmeste konkurrent er Skovshoved, som har nr. 2 og 11 på ranglisten.

- Vi har tidligere været ude efter Peter, og derfor er vi meget glade for, at det nu er lykkedes os at få hans underskrift. Vi forventer, at vi med denne tilgang styrker vores herresingler, og vi satser meget på, at Peter har tænkt sig at udfordre Pang om retten til at spille førstesingle, siger VEB’s sportschef, Peter R. Jensen

Peter Mikkelsen skifter til VEB fra Lillerød, hvor han var førstesingle. I den forgangne sæson lykkedes det Peter Mikkelsen at besejre Eric Pang to gange, ligesom han overraskende fik skovlen under Danmarks bedste spiller, Peter Gade.

- Det er ingen hemmelighed, at Peters topniveau er højt. Han kan vinde over de fleste, men desværre rammer han topniveauet for sjældent, og det bliver én af de ting, vi skal arbejde med. Vi ved også, at Peters bundniveau er for lavt. Han taber ind imellem nogle kampe, som han ikke burde, erkender Peter R. Jensen.

Peter Mikkelsen afløser Kristian Midtgaard – begge i øvrigt mangeårige Horsens-spillere.

- Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at takke Midtgaard for to fine sæsoner i VEB. Han har spillet samtlige kampe og har levet op til vores forventninger. Han er desuden en rigtig rar fyr, som på alle måder er en fornøjelse at samarbejde med, lyder det fra Peter R. Jensen.

VEB noterer desudsen med tilfredshed, at U19-spillerne Kristina Weesgaard og Rikke Axelsen fortsætter i Frederikshavn/Skagen, hvor de – sideløbende med deres gymnasieuddannelse - går på Nordjyllands Sports College, hvilket er ensbetydende med tre gange badmintontræning på skoleskemaet.

De to lokale spillere spillede i sæsonen 2010/2011 damedouble sammen i de fleste ligakampe – uden at vinde. I den kommende sæson udvider de samarbejdet til også at omfatte de individuelle turneringer, hvor det er planen at deltage i både U/19- og seniorstævner.

- Rikke og Kristina er to spillere, som ikke lægger sig ned. Det viste de i flere af ligakampene. Udviklingen går den rigtige vej, og jo flere kampe de får sammen, jo bedre er det for alle parter. Det er glædeligt, at de bliver i landsdelen, for de kan medvirke til at trække endnu flere talenter hertil, mener VEB’s formand, Jan R. Jensen.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen