HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook27.05.2011
Lena Frier skifter fra Team Aarhus til VEB

28-årige Lena Frier Kristiansen forstærker i den kommende sæson VEB. Den tidligere landsholdsspiller har i de seneste sæsoner repræsenteret Team Aarhus, men flyttede fra årsskiftet til London.

Det kommer givetvis som en overraskelse for mange, at Lena Frier har lyst til at fortsætte karrieren i Badmintonligaen, men ikke desto mindre er det lykkedes VEB’s sportschef, Peter R. Jensen, at lave en aftale med den seksdobbelte europamester.

- Lena har tidligere spillet i VEB, og med sine store kvaliteter både på og udenfor banen var det oplagt at spørge hende, om hun havde lyst til igen at trække i VEB-trøjen. Til min positive overraskelse svarede Lena ja. Hun træner stadig tre-fire gange om ugen, så der er tale om en væsentlig forstærkning. Hun kan hjælpe vores to U19-spillere Rikke Axelsen og Kristina Weesgaard rigtigt meget, siger Peter R. Jensen.

Lena Frier Kristiansen er den tredje nye spiller i VEB-truppen. Yao Jie fra Holland og Peter Mikkelsen trækker også i den sorte VEB-trøje efter sommerferien. VEB har til gengæld sagt farvel til Jonas Rasmussen, Simon Mollyhus og Kristian Midtgaard.

- Vi mangler mindst to herredoublespillere, men vi er heldigvis tæt på en spændende løsning, vurderer Peter R. Jensen.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen