HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook30.05.2011
Laybourn forsætter i VEB – som får tilgang af to unge herredoublespillere

Rutinerede Thomas Laybourn fortsætter en sæson mere i Vendsyssel Elite Badminton, hvor han får selskab af to nye unge herredoublespillere. 19-årige Nikolaj Overgård og 23-årige Nicky Bach skifter til VEB fra henholdsvis Højbjerg og Randers.

Thomas Laybourn nåede kun at spille fem kampe for VEB, inden en skade ødelagde resten af sæsonen. Alligevel har VEB valgt at forlænge kontrakten med Thomas Laybourn, der så sent som i sidste uge gjorde comeback ved Sudirnam Cup (VM for hold) i Kina.

- Det er klart, at kontrakten denne gang er skruet anderledes sammen, men vi er meget glade for, at Thomas Laybourn fortsætter hos os. Først og fremmest håber vi at få glæde af ham på banen, og derudover har han en fin indstilling, bl.a. når det gælder coaching. Det kommer især vores unge spillere til gode, siger VEB’s sportschef, Peter R. Jensen.

Nikolaj Overgård er dansk mester i herredouble i U19. Han er en rigtig Højbjerg-dreng, som bor bare 500 meter fra hallen i Aarhus. Højbjerg er én af de to klubber bag Team Aarhus, der også spiller i Badmintonligaen, men Nikolaj Overgård havde ingen udsigt til spilletid på ligaholdet, og derfor var han glad, da VEB kontaktede ham.
 
- Nikolaj har ambitioner om at spille i Badmintonligaen, og dem kan han få indfriet hos os. Han havde egentlig en aftale med Højbjerg om at fortsætte i klubben, men Højbjerg sagt ok til, at han skifter til os. Den beslutning har jeg respekt for. Den viser, at Højbjerg tænker på, hvad der er bedst for spilleren, mener Peter R. Jensen.

Nicky Bach skifter til VEB fra Randers i et forsøg på at give karrieren et boost. I barndomsklubben står han lidt i skyggen af nogle andre spillere.

- Nicky er meget ivrig og glæder sig til at give den en ordentlig skalle i VEB. Han tabte kun én herredouble på Randers’ 1. divisionshold i denne sæson. Nicky og Nikolaj vil være undertippet i næsten alle kampe, men de vil give deres højre arm for at levere overraskelsen, og den indstilling ved jeg, at især vores hjemmepublikum sætter stor pris på. Jeg er heller ikke i tvivl om, at de vil skabe overraskelser i løbet af sæsonen, udtaler Peter R. Jensen.

VEB forvente senere at skrive kontrakt med en mandlig udenlandsk doublespiller.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen