HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook22.06.2011
VEB begynder den nye sæson hjemme mod Lillerød

VEB har fordel af hjemmebane mod Lillerød, når den nye sæson i Badmintonligaen begynder torsdag 1. september.

Specielt for VEB's nye herresingle, Peter Mikkelsen, bliver det en speciel oplevelse, idet Peter jo netop er skiftet fra Lillerød, hvor han i den forgangne sæson var første herresingle - og bl.a. besejrede Eric Pang (endda to gange) og Peter Gade.

I sæsonens anden kamp venter Team Skælskør-Slagelse på udebane. Sjællænderne har ikke længere Peter Gade til disposition. Han spiller ikke i Badmintonligaen i den kommende sæson, fordi han fokuserer 100 procent på forberedelserne til OL i London.

Se VEB's program her.

- Generelt er jeg tilfreds med programmet. I år er vi blandt de hold, som spiller fem hjemmekampe og kun fire udekampe. Det er altid dejligt. Der er dog én ting, som vi er utilfredse med, og det er fordelingen af vores hjemmekampe, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

VEB spiller eksempelvis hjemme både 4. og 6 oktober samt 29. november og 3. december. Ud over VEB er det kun Solrøds oprykkere og Skovshoved, som har fået programsat to hjemmekamp med 2-3 dages mellemrum. Og de to klubber oplever det kun én gang.

- Det skal laves om. Længere er den ikke, mener Peter R. Jensen.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen